Yeni Kitaba Başlayacağım

Bu aralar kitap okumaya çok vakit ayıramıyorum. Metro 2033'e güzel başladık. Oldukça keyifli ama nereye kadar ah bir vakit ayırabilsem. Neyse böyle böyle bitireceğim. Çok keyif aldığımı söylemeliyim. Bu yoğunluktan kurtulana kadar kitap rahat biter de diğer 2 kitabın durumu ne olur bilemem. Ama bu yoğun süreçten sonra bir solukta biter. Gerçi 3 kitabı da bitireceğimi düşünüyorum bakalım. Bu yoğun süreç bittiğinde(yaklaşık 2 ay) 2033'ün oyununu alırım.

Metro 2033 on Steam

http://www.oyunceviri.com/metro-2033/

Oyunu, yaması sık kullanılanlar da bekliyor. :)

Bu arada baktım kitabı çok alan var, kartta da para vardı, aldım. Bekleseydim kalmayabilirdi çünkü diğer 2 kitabın üretimi durmuş sanırım.

Sercan'a gelsin: :)

SFgUJyb.jpg

Şimdi 1 saat zaman ayırayım Metro 2033 için. Uyumadan önce iyi geliyor... :)

.........................

Y4srW2k.jpg

Ürün bugün(5 Nisan 2014) 12:30 gibi geldi.

Kitabı Metro 2033'ten sonra okur 1 - 2 saate bitiririm. 2'sinin de yorumunu birlikte yazarım. Bu arada önerilerinize konu hep açıktır.

Son düzenleme:
Sonunda aldım kitabı D&R'dan.
:D
''Fotoğraf ne kadar kötü olsada içi önemlidir.''
-Berke Kan

x8P7swn.jpg

Yeni, ilginç, bilmediğin içeriklerle dolu bir kitap. Bu kitabın ikincisi de var. Bilmediğim şeyleri öğrenmekten çok büyük bir keyif almıştım. Dilerim sende çok seversin. :)

Yazın başlangıcında alacağım kitap listem. Bir sorun çıkmaz ise Sherlock sırayı bekleyecek maalesef... :) Çok önceden de düşünüyordum çünkü almayı, unutmuştum. Bir Blizzard tutkunu olarak alacağım kitap serisi... Tabi tek tek alacağım, arada Sherlock, Dan Brown, Yüzüklerin Efendisi... Okunacak çok kitap var.

Burada kitap listesi var 2. yorumda fakat Türkçe'ye çevrilmemiş WoW serisi sanırım

World of Warcraft: Stormrage - Richard A. Knaak - %28 indirimli : Kitap | idefix.com (Türkçe'sini arıyorum)

Warcraft-Ejderhanın Günü - Richard A. Knaak - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Warcraft-Büyük Şef - Christie Golden - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Warcraft-Son Bekçi - Jeff Grubb - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Warcraft - Ejder Avı - Richard A. Knaak - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Warcraft Efsaneler Cilt 2 - Kolektif - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Warcraft Efsaneler Cilt 3 - Kolektif - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

warcraft |en yeni,güncel,çok satan,popüler,indirimli |D&R

Bir videoda @Özay Şen Neverwinter dünyasından kitaplar söylüyordu. Anladığım kadarı ile Warcraft gibi hikayesi olan oyunlar var.

Sonra Starcraft serisi:

Starcraft-Öncephe Cilt 1 - Kolektif - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Starcraft-Öncephe Cilt 2 - Kolektif - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Starcraft-Öncephe Cilt 3 - Kolektif - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Diablo serisi:

Diablo''Bartuc'un Mirası'' - Richard A. Knaak - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Diablo#2 Siyah Yol - Mel Odom - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Diablo 3-Gölge Krallığı - Richard A. Knaak - %35 indirimli : Kitap | idefix.com

Şu an bu yorum benim için arşiv değerinde... WoW kitapları, olsaydı çok iyi olurdu. Türkçe çeviri bulamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı