Yeni Kitaba Başlayacağım

Bende önce filmlerini izleyip kitaplarını okudum. :D

Bu arada en sevdiğim serisi Zümrüdüanka yoldaşlığı. Niye en sevdiğim dersen kitap 1114 sayfa ve kitabın çoğu okul kısmında geçiyor. Oradaymışsın gibi onlarla birlikteymişsin gibi oluyor bir süreliğine. Çok güzel bir duygu.

1114 sayfa oluşu dikkatimi çekti.

Azkaban'ın ortalarındayım.

Siparişimi verdim gelene kadar biter okuduğum kitap. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim Sir Cadagon. :D Kitapta neden onun Gryffindor kapısının koruyucusu olarak seçildiğini anlatıyor. :D

Öğrenmek isteyenler için spoiler:
Şişman kadın saldırıya uğradıktan sonra kimse kabul etmedi kapıya geçmek için. Kabul eden bu ama kimse memnun değildi. Şahsen ben çok sevdim. :D

Fareniz ile tıklayıp aşağı sürüklerseniz gizli yazıyı görebilirsiniz. :)

Aslında bu filmler 3-4 saat olsa da bunları görsek. :D Mesela Peeves diye hortlak var şatoda çatlak bir tane, Aşağılayan, rahatsız eden uyuzluk yapan. Kitaptan biliyorum böyle bir karakterin olduğunu...

Bu attığım videolar filme konulmayan kesilen sahneler.

- - - Güncellendi - - -

Büyük ihtimal Sercan ne demek istediğimi anlayacaktır.

Bölüm 15
Quidditch Finali

Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Okurken nasıl heyecanlandım. Oyunun performansı ile okuma hızımda artmaya başladı. O snitch'i yakalama sahnesi varya birebir gözümde canlandı. Takımın olaylar etrafında yaşadığı duyguları, Wood'un heyacanı ile maçı okumadım izledim resmen. :D Bir an goool diye evde dolanasım geldi. Wood ile birlikte ağlamak istedim mutluluktan. :D Bu kitap serisi bitince ne yapacağım bilmiyorum. :) Her kitap beni bu kadar çok etkilemiyor...

- - - Güncellendi - - -

Kitap bu sabah geldi. 14 Ocak 17:00 civarı vermiştim siparişi. Geliş süresi çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sana demiştim bazı yerler filmde yok. :D Orası dediğin gibi çok zevkli. Ama sen Ateş Kadehinde Voldemort'un yeniden doğduğu bölüme gel. Heyecan ne anlarsın...

Ben sana demiştim bazı yerler filmde yok. :D Orası dediğin gibi çok zevkli. Ama sen Ateş Kadehinde Voldemort'un yeniden doğduğu bölüme gel. Heyecan ne anlarsın...

Son 64 sayfa kaldı. Yarın bitiririm belki bu akşam bitiririm. Sonra ateş kadehi... Filmde olmayan çok şey var. Film gayet iyi ama dediğim gibi filmde olmayan şeyleri öğrenmek zevki veriyor. O çapulcu haritasının kimlere ait olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım mesela. :) Anladın sen onu... ;)

Kitapta geçmeyen çok şey var. Az konuşacak olursak: Severus Snape'in ölümü çok havada kalıyor. Kitabı okumayanlar onun neler yaptığını tam anlamıyor. Hogwarts'da ölen müdürler tablo olarak müdür odasına gelirler. Biz niyeyse son 2 filmdede tabloda görmedik Dumbledore'u. Fakat kitapta bu kısım var. Kitabın sonunda Dumbledore ve Harry konuşuyorlar. Daha sayamayacağım çok şey var.

Kitapta geçmeyen çok şey var. Az konuşacak olursak: Severus Snape'in ölümü çok havada kalıyor. Kitabı okumayanlar onun neler yaptığını tam anlamıyor. Hogwarts'da ölen müdürler tablo olarak müdür odasına gelirler. Biz niyeyse son 2 filmdede tabloda görmedik Dumbledore'u. Fakat kitapta bu kısım var. Kitabın sonunda Dumbledore ve Harry konuşuyorlar. Daha sayamayacağım çok şey var.

Zooonk yanlış cevap. :D Dumbledore'un tablosu var. Melez Prens'in sonuna doğru bayan Mcgonagall'ın müdür odasına girip Harry Potter ile konuştuğu sahne. O sırada Harry Potter Dumbledore'un asasına bakıyordu. Aklımda kalmış. :D

Son 2 filmde de Severus müdür oldu. Ölüm yadigarları 2 filminde Harry, Severus'un göz yaşını alıp müdürün odasına gittiğinde kamera tabloları film karesine almamıştı, göremiyorduk yani. Ama Harry Potter serisine bakarsam şahsım adına en çok beğendiğim sahneydi. Harry'nin Severus hakkındaki gerçekleri öğrendiği sahne. Kitapta da en çok o sahneyi merak ediyorum. Okuya okuya gelicem. :) Şu an Ateş Kadehi'nde dünya kupasına doğru gidiyor kitap en son izin aldık muggle amcadan. :D Bu kitap da 1 hafta içinde biter herhalde. Vaktim olsa 2 günde 1 bitirecem.

Haftaya Zümrüt Anka Yoldaşlığı ve Melez Prens'i sipariş etmeyi düşünüyorum. Sipariş ettiğim gün ve geldiği zaman fotoğraf atarım.

Zümrüdüanka olacak. :D Gene yanlış yazdın. :D Bu arada Melez Prensin sonunda tabloda konuşan bir Dumbledore yok. Bu kitapta bile yok. Benim dediğim zaman kitabın en sonuydu yani o zaman da Harry çoktan Severus'un verdiği göz yaşını incelemişti. Açıkçası okumayan olmadığı için benim anlatmam biraz zor. :ajan:

Zümrüdüanka olacak. :D Gene yanlış yazdın. :D Bu arada Melez Prensin sonunda tabloda konuşan bir Dumbledore yok. Bu kitapta bile yok. Benim dediğim zaman kitabın en sonuydu yani o zaman da Harry çoktan Severus'un verdiği göz yaşını incelemişti. Açıkçası okumayan olmadığı için benim anlatmam biraz zor. :ajan:

Yavaş yavaş geliyorum. :) Bu Ateş Kadehi'nde Ron ve ailesi Harry'i evden almak için uçuş tozu ile şöminenin içinde kaldılar ya. Ron orada bir şey dedi. Fred ve George cevap verdi orada resmen kahkaha attım. :D O kısım 46. sayfadaydı. Şu an 78. sayfadayım. Bu akşam 100 sayfa civarı okurum vakit olursa... :)

Ölüm Yadigarları kitabını D&R ile diğer 2 kitabı Hepsiburada adresinden sipariş verdim. Hepsiburada adresinde Ölüm Yadigarları yoktu. Kitaplar geldiğinde haberdar etmeye çalışacağım. Hazır sipariş etmişken lazım olan 2 şey daha sipariş verdim. :)

Hepsi bir arada mı gelecek yoksa ayrı ayrımı onu merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı