Yeni kurulan bilgisayarda "Windows'u etkinleştirin." yazısı

Makaleler
2
Daha fazla  
Yeni aldığım sisteme dün Microsoft'un kendi sitesinden indirmiş olduğum Windows 10'u kurdum. Benim bildiğim Windows'u kurarken anahtarı girmeyince deneme sürümünü başlatıyordu ama benim bilgisayarımda (şu ana kadar iki defa oldu) ara ara sağ altta "Windows'u etkinleştirin." yazısı çıkmakta. Bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım sisteme dün Microsoft'un kendi sitesinden indirmiş olduğum Windows 10'u kurdum. Benim bildiğim Windows'u kurarken anahtarı girmeyince deneme sürümünü başlatıyordu ama benim bilgisayarımda (şu ana kadar iki defa oldu) ara ara sağ altta "Windows'u etkinleştirin." Yazısı çıkmakta. Bunu nasıl çözerim?

Sürümünüze uygun Windows etkinleştirme kodu satın alıp ayarlardan kodla birlikte etkinleştirmeniz gerekiyor yoksa o yazı çıkmaya devam edecektir.

Karşılaştığınız durum gayet normal. Windows 10 anahtarınız yoksa kısıtlı özelliklerle Windows'u kullanmaya devam edebilirsiniz. Çözüm tabii ki de bir anahtar girmek.

Yeni aldığım sisteme dün Microsoft'un kendi sitesinden indirmiş olduğum Windows 10'u kurdum. Benim bildiğim Windows'u kurarken anahtarı girmeyince deneme sürümünü başlatıyordu ama benim bilgisayarımda (şu ana kadar iki defa oldu) ara ara sağ altta "Windows'u etkinleştirin." yazısı çıkmakta. Bunu nasıl çözerim?
İnternetten OEM Key alabilirsin. Windows 10 Lisans Satın Al | SaglamLisans

Yeni aldığım sisteme dün Microsoft'un kendi sitesinden indirmiş olduğum Windows 10'u kurdum. Benim bildiğim Windows'u kurarken anahtarı girmeyince deneme sürümünü başlatıyordu ama benim bilgisayarımda (şu ana kadar iki defa oldu) ara ara sağ altta "Windows'u etkinleştirin." Yazısı çıkmakta. Bunu nasıl çözerim?

20-50 TL'lik Key'leri de olur Windows 10 için. Ama Microsoft çok adi davranıyor. 1800 - 1300 lira ne 🙁

Kankam ben de biliyorum zaten. Benim sorduğum deneme sürümünde bu yazı gelip gelmediği. Benim bildiğim deneme sürümünde bu yazı gelmemesi gerekiyor.

Yanlış biliyorsun demek ki. Windows'un her deneme sürümünde bu yazı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı