flux_VIII
Hectopat
Selamlar, bugün linkteki Lenovo laptopun siparişini verdim. Windows kurulumunu gerçekleştirdikten sonra ekran kartı dışında yüklemem gereken driverlar nelerdir? Ayrıca bilgisayarda bir sorun olup olmadığını anlamak için yapmam gereken testler neler (CPU-GPU-SSD-ekran)?
Selamlar, bugün linkteki Lenovo laptopun siparişini verdim. Windows kurulumunu gerçekleştirdikten sonra ekran kartı dışında yüklemem gereken driverlar nelerdir? Ayrıca bilgisayarda bir sorun olup olmadığını anlamak için yapmam gereken testler neler (CPU-GPU-SSD-ekran)?
Çok teşekkürler.Sıcaklık testi yapabilirsin (Prime95, FurMark) SSD sağlığına bakabilirsin HDD sentinel. Son olarak ölü piksel testi.
Evet Lenovo Vantage uygulamasını gördüm ancak sadece performans ayarlarıyla ilgili bir uygulamadır diye düşünmüştüm. Teşekkürler cevapların için.Ayrıca şunu ekliyim. Lenovo Vantage uygulaması var, oradan en ufak performans ayarına kadar yapabiliyor, sistemi test edebiliyor rapor oluşturabiliyorsun. Ayrıca Driver da buluyor
Teşekkürler hocam.Hayırlı olsun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.