Yeni LGS zor olur mu?

ben de bu sene gireceğim lgs sınavına içimde fena stres var çalışırken tek şey düşünüyorum: kazandığımı. kendimi çalışırken hem kısa vadede hem de uzun vadede ödüllendiriyorum bu bana iyi geliyor.
sana da bunu öneririm inşallah istediğimiz hedefe ulaşabiliriz:)
 
Ve ayrıca örnek sorular gibi mi olacak LGS?
İlk sene giren biri olarak bizim örnek sorulara fazlaca benziyordu.
Daima çalışın. Fen dersinden anlamadığınız bir konu(veya soru tipi vs.), lise hedefinizi gölgede bırakmamalı. Umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
 
Arkadaşlar selam ben bu sene LGS'ye gireceğim ama çok korkuyorum düşük puan alırım diye. Çok zor olacak diyenler de var. Sizce ne kadar zordur veya takmamam için ne yapmam gerek? Derslerim iyi bu arada 8.sınıfta ortalamam 92.8'di.
bende korkuyorum derslerimde kötü 1. dönem ortalamam 72 ne yapabilirim
 
@BenjEmin Franklin bunu kazanamazsak dünyanın sonu değil. Normal bir meslek lisesine gidersin ve üniversite sınavına çalışırsın. Örneğin şu sınav bitince birkaç arkadaşla beraber eğitim setleri alıp oyun yapımına başlayacağız. Lisede kendini geliştirmeye bak.
 
benim kazanınca alacağım hediye de beni strese sokuyor ya kazanamazsam diye
Hayırlısı
ben şuan çok az kaldı diye hergün denemeye giriyorum köpek gibi çalışıyorum umarım sonuç alırım umarım sizde alırsınız
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı