Yeni modemle internet çekmiyor

Haso32

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 2 hafta önce modem aldık fakat internet cekmiyor. İnternet hızı 50 Mbps. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? İnternet hızını yükseltsek duzelir mi? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    3,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20250728_123016.jpg
    IMG_20250728_123016.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Modemde internet yok, sağlayıcıyla görüşüp yeni modem talep edin.

İnternet yanıp sönüyor hocam çekerken internet çekiyor her türlü.

Galiba yanıp söndüğü zaman çekmiş arkadaş, çünkü internet var, çekmiyor demişti.
Doğrudur hocam internet çekiyor şuanda çekmediği zaman fotoğraf çektim internette sorun yok

Galiba yanıp söndüğü zaman çekmiş arkadaş, çünkü internet var, çekmiyor demişti.

Hocam bir de dediğiniz 5GHz için Türk Telekom'a gidip ne demeliyim.

Türk Telekom'un tarih öncesinde ürettirdiği W9970V3 2.4GHz. Değişme imkanınız var ise değişmenizi öneririm.

Dediğim gibi, 9 sene önce yaptığımız TT anlaşmasında aynı modemi teslim almıştık. Değişmenizi kesinlikle öneriyorum günümüz standartlarından çok alt seviyede.

İnternet yanıp sönüyor hocam çekerken internet çekiyor her türlü.

Doğrudur hocam internet çekiyor şuanda çekmediği zaman fotoğraf çektim internette sorun yok

Hocam bir de dediğiniz 5GHz için Türk Telekom'a gidip ne demeliyim.
Satın aldığınız modemi iade edeceksiniz 😀, daha sonra farklı bir modem satın alacaksınız. Bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.

Dediğim gibi, 9 sene önce yaptığımız TT anlaşmasında aynı modemi teslim almıştık. Değişmenizi kesinlikle öneriyorum günümüz standartlarından çok alt seviyede.

Satın aldığınız modemi iade edeceksiniz 😀, daha sonra farklı bir modem satın alacaksınız. Bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.

Biz oradaki çalışana sorduk iyi olanı ver modem diye büyük ihtimalle geçirdi bize bütçe 5 binde olsa alırdık başka bayiye gitsek daha iyi modem verir mi alırken bize 6 ayda sorun olursa sifiryla degisiriz dediler iade almazsa bu konuda ne yapabiliriz.

Biz oradaki çalışana sorduk iyi olanı ver modem diye büyük ihtimalle geçirdi bize bütçe 5 binde olsa alırdık başka bayiye gitsek daha iyi modem verir mi alırken bize 6 ayda sorun olursa sifiryla degisiriz dediler iade almazsa bu konuda ne yapabiliriz.

İmkanınız var ise iade edin. Sıfırıyla değişmesi bir şey değişmez dandik bir modem ve dandik kalacak. 10 sene olmuş hala bu modemi verdiklerine ben şaşırıyorum. Eğer iade edebiliyorsanız Keenetic Hopper tercih edin. Fiber altyapınız mevcut zaten.

İmkanınız var ise iade edin. Sıfırıyla değişmesi bir şey değişmez dandik bir modem ve dandik kalacak. 10 sene olmuş hala bu modemi verdiklerine ben şaşırıyorum. Eğer iade edebiliyorsanız Keenetic Hopper tercih edin. Fiber altyapınız mevcut zaten.

Şimdi gidiyoruz bakalım ne diyecek almazsa yasal süreçe basvurcaz.

Gidip sorduk bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler sizde bu konuda ne yapabiliriz.

Son düzenleme:
Şimdi gidiyoruz bakalım ne diyecek almazsa yasal süreçe basvurcaz.

Gidip sorduk bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler sizde bu konuda ne yapabiliriz.

Keşke satın almadan önce konu açsaydınız, yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum şu an. 2 hafta geçmiş zaten üzerinden çekmiyor diye götürürseniz belki yardımcı olurlar.

Keşke satın almadan önce konu açsaydınız, yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum şu an. 2 hafta geçmiş zaten üzerinden çekmiyor diye götürürseniz belki yardımcı olurlar.

Babamda bilmeden aldı hocam bakacağız dedi bende bilmiyordum direk alacağını zaten tahaddüt bittiği zaman Türk Telekom'dan çıkacağız dedi bana bir de şikayet edeceğiz dedi başka bir şey demedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı