Yeni nesil LGS soruları nasıl çözülebilir?

Hocam son viraj.

Hocam matematiğe dair.
-Fenomen a
-Hiperzeka
-Hız (üzerinde m yazan)
-Ulti soru bankası.
-Zoru bankası (tonguç)

Hocam haklısınız fakat şu yönden katılmıyorum, üzerinde evet bilgi veriliyor ama bazen bilgiyle alakası olmayan sorular da sorulabiliyor.

Bazen de bilgiyi öyle bir yerde veriyorlar ki, insan göremiyor.

Hocam son viraj.

Hocam matematiğe dair.
-Fenomen a
-Hiperzeka
-Hız (üzerinde m yazan)
-Ulti soru bankası.
-Zoru bankası (tonguç)

Hocam haklısınız fakat şu yönden katılmıyorum, üzerinde evet bilgi veriliyor ama bazen bilgiyle alakası olmayan sorular da sorulabiliyor.
Zoru bankası çözemeyebilirsin şuanda,daha hafif bir kaynak ile başlamanı öneririm.

Hocam 2021 LGS`sine girmiş birisi olarak öncelikle matematik yapamamanızın nedeni bu soruların uzun olması ve konuyu tam bilmemeniz olabilir. Kitap okuyarak ve paragraf çözerek sorunun uzun olmasını engelleyebilirsiniz. Konuyu tam bilmiyorsanız kavramak için orta seviyeden başlayabilirsiniz soru bankası olarak, çok soru çözerseniz daha çok o konuda soru biçimi göreceğiniz için yeni nesile alışacaksınız. Problem çözmek önemlidir. Matematiği anlamıyorsanız hala er yada geç öğretmenlerine sor gerekiyorsa matematik dersi al bir matematik öğretmeninden.

Merhaba,
LGS'ye hazırlanıyorum ve LGS'de "yeni nesil" sorular soruluyor(örnek ekte var). Bu sorularda beceri temelli sorular dediğimiz sınıfa giriyor. Ben bu soruları çözmekte çok zorlanıyorum sizce daha iyi çözebilmek için ne gibi yollar denemeliyim?
En güzel ve şahsımda işe yarayan bir çözüm var ;

EBOB EKOK konusundan örnek verecegim, dershanende konu anlatımlarını ve soru çözümlerini iyi anlaman lazım ve temel düzeyden zor düzeye kadar sorular çözmen lazım ve imkanın varsa bunları en cok destekleyen ek kitaplar çünkü temel duzeyden zor duzeye kadar farkettirmeden sokar seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı