Yeni Nesilin Bilgisayarının Virüs Çöplüğü Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni nesil artık pek de bilgi öğrenmeye bir çelişki kurmamaya başladı. Açıkça bunu dile getiriyorum ki çocuk Google Chrome'a yazmış "gta vice city indir full" diye. Basıyor çocuk oraya buraya virüsler girmeye başlıyor. Sonra diyor "Baba/Anne biygisayayım bozuldu foymat lazım" boşuna yoruyorlar kendilerini. İşin aslı şu ki problemi incelemek ve üzerine gitmek.

Ahahaha abi sesli güldüm ya. :D Şu insanların hali ne olacak bilmiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla korsan oyun indirmekten virüsleri temizlemeye zaman ayıramıyorlar bence. :D
Bende korsan oyun indiriyorum ama oynamıyorum çoğu zamanımı bilgisayarı kurcalıyorum. Arkadaşlar bilgisayarda yapabileceğim özelliklerden ve biraz oyun tavsiye edermisiniz şuan sıkılıyorum :( . Overclock falan hepsini yaptım, biosu kurcaladım.

• Beğen
İfadeler: log
Yeni nesil anne babadan para alamayıp korsan program oyun üzerine master yapıyor. Bence çok az var steam kullanan arkadaşım. Oyun alanları deli yerine koyan bile var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi böyle insanların hepsi oyundan başka bi şey bilmiyolar. Simdi bilgisayarın içi böyleyse dışını düşünmek bile istemem :D

Wolfteam, Gta SA, Minecraft, CS:1.6, LoL artık yaş sınırı çok geriledi. Yani şu durumda var. Diyor ki 13 yaş üzeri. Çocuk 10 yaşında "ne olacak lan" falan diyor gidiyor oynuyor sonra arkadaş tavsiyesi klasik grupça online minecraft oynuyorlar en kötüsü de küfür ederken küfürlerin anlamını bilmemeleri. Yeni nesilin beynini bu tür küçük yıkayıcılar yüzünden oyundan büyük görünen maskeleri küfürleri sayesinde ortaya çıkıyor.

Siz işi gücü bırakıp adamın bilgisayarına bağlanıp işin halletmeye çalışsın ve adam bağlantı kessin. Bu terbiyesizliktir. Açıkçası kimse bana böyle yardımcı olmadı. Bir şey öğrenmek istediğim zaman belli kişiler çok iyi yardımcı oluyorlar. Ama bağlanıp adamın işini çözmeye çalışır iken bağlantı kesmek bu terbiyesizliğin son noktası. O zaman kendin çöz sorunu. Bilgisayarın çöplük olmasını çok iyi anlıyorum. Program kurar iken direk kurulsun da ne olur ise olsun mantığı ile kuruluyor. Adımlar incelenmiyor. Evde ortak kullanılan bilgisayar ise bu durum çok daha farklı oluyor. Evde anlayan birisi var ise bu gibi sorunlar ile o uğraşıyor olan ona oluyor. Keşke benim bilgisayarıma bağlanıp sorunlarım ile ilgilenen birisi olsa idi.
İstersen ben yaparım TW ile ama belki de sen benden daha fazla anlıyorsundur bilgisayardan :)

Sosyalde sinirlerimi zıplatan kullanıcı tipleridir Recep bey'in belirttiği kişiler. Hiç hoşlanmam. Benim başıma aynı durum kaç kere geldi yine sabrettim. Sabrın sonu selamettir.
Bunlardan biri ben miyim? :redface: Rapor konusunu biraz anlamamıştımda :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlardan biri ben miyim? :redface: Rapor konusunu biraz anlamamıştımda :(
Hayır sizinle alakası yok. Recep bey'in belirttiği durumlarla çok kez karşılaştım. Onu kast etmiştim. Adam virüs bulaştırıyor sonra başka bir sorun çıkıyor örneğin adamda virüs var konudaki gibi, sonra internet bağlantı sorunu yok bağlantı kesilmeleri yada yolunda gitmeyen farklı şeyler çıkıyor. Bir giriyorsun adam "format lazım galiba" diyor, birde "çözemeyeceksin galiba" deyip sizi bilgisiz yerine koymaya çalışıyor bu gibi cahiller. Ben bunlardan bahsediyorum. Daha demiyor ki PC çöplük içinde can çekişiyor adam işkence ediyor ama bilgisiz kişi sistemde internete bağlanamama yada faceye bağlanmıyor gibi saçma şeylerle konular açıyor. Neyse konu çok uzar bu kadar bilgi şimdilik yeter :) Yeri gelince yazarız daha sonra...

Şimdi siz adamın sorununu çözmek için tw ile baglandınız. Abi olmuyor ya deyip baglantıyı kesti öyle mi. Büyük sabır Recep Baltaş. Sabrınız için tebrik ediyorum bir sene ban için kızıyorum. Getirin şu arkadaşı bana bagışlayın. :LOL: Ben ilgilenirim onunla. İnsanların emegini hiçe saymak kadar daha kötü ne olabilir ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı