Yeni Nesilin Bilgisayarının Virüs Çöplüğü Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı durumlar vardır anlatmak 2 saat yapmak 10 dk bu tür durumlarda üyeler de kabul ederse TW ile bağlanmak isterim. Fakat belirttiğiniz durumu ben de çok yaşadım.

Öncelikle TeamViewer'deki kontrol yetkisini tam vermezler. O zaman da işlem yapamıyorum, sonrasın da zararlı bir uygulamayı kaldıracağım bunu neden kaldırıyorsun, kaldırmasan olmaz mı gibi sorular. Manuel zararlı temizliği yapıyorum pat diye bağlantıyı kapatıyorlar.

Sosyal üzerinde de benzer. Çözüm önerileri sunuyorum, adam beğenmiyor mu uğraşmak istemiyor mu yapmıyor ama yaptım diyor. Ne yaptın deyince de kem küm. Geçen adamın biri Windows 8.1 kategorisine 8.1'de yaşadığı bir sorunu belirtiyor ve önemle vurgulayarak Windows 7'de bu sorunu yaşamadığını belirtiyor fakat sorunun çözümü için rapor ve ekran görüntüsü istediğimde Windows 7 kullandığı görülüyor.

Yardım etmekten soğuttunuz.

Geçen sene sosyalde birisi bios güncellemesi yapmayın bozarsanız bios çipinin değişmesi gerekir diyordu. Sorun olmasa bile kararlılığı artar dedim ve birisi beni destekledi. Adam da sadece donanımların uyumsuz olduğu zamanda güncellenir dedi. Yanıt vermeyi bıraktım.

Bir de sorunu bilmeyen ama kendi kafasının dikine gidenler var. Bir şeyler söylüyorsunuz, "bence şundan dolayı oldu" diyor, sizi takmıyor. Git yap o zaman diyorsunuz, onu da yapmıyor. Konu açıp bir daha uğramayan tipler de var. Özellikle sizlere sabır diliyorum. Böyle insanlarla uğraşmak zor. İnsanı iyilik yapmaktan soğutuyorlar.

Bir de sorunu bilmeyen ama kendi kafasının dikine gidenler var. Bir şeyler söylüyorsunuz, "bence şundan dolayı oldu" diyor, sizi takmıyor. Git yap o zaman diyorsunuz, onu da yapmıyor. Konu açıp bir daha uğramayan tipler de var. Özellikle sizlere sabır diliyorum. Böyle insanlarla uğraşmak zor. İnsanı iyilik yapmaktan soğutuyorlar.
Aynen bunu söyleyince mahallenin format atan bilgisayarcılarını hatırladım.

Ben öyle değilim, ancak kardeşim öyle. Her seferinde kuruyor, "next next" diyerek geçiyor ve bir yığın gereksiz şeyi kuruyor. Masaüstümde her zaman adwcleaner bulunur.

Ne zaman birinin PC'sine Teamviewer ile bağlansam tarayıcı Delta Home olmuş, sürekli Pop-up açılıyor, arama servisini portalsepeti saçmalığı ele geçirmiş, her yerden bir reklam fışkırıyor.

İşin sinir bozucu tarafı, bu arkadaşların Adwcleaner gibi basit araçlardan bile bihaber olması.

Bir insan nasıl bu kadar virüs bulaştırabilir bu bir, ikincisi nasıl böyle bir pislik içinde yaşayabilir ?

Geçen GTA 4 ile ilgili bir sorunu çözerken bir tanesi abi olmayacak galiba deyip WiFi bağlantısını kesti, Sosyal'den 1 yıl ban attım. Bu ne terbiyesizliktir ya!

Bak yine sinirlendim.

"Şu virüs mü lan ?"

Eki Görüntüle 85601
Hem bedavadan Pc tamir edeceksin hem de suratına kapatacak ha! 1 yıl az bile.

Virüs çöplüğüne gelirsek yeni nesil elektronik aletleri sadece ve sadece eğlence amaçlı kullanıyor. Klavye ve mouse kullanmaktan başka hiç bir zınnık bilmiyorlar. Yani devire göre aptal bir nesil yetişiyor.

Birkaç gün sonra Recep Abi'nin ban attığı kişi yeni hesap açıp "Neden 1 yıl banlandım." diye konu açar. Ben küçükken evde bilgisayar vardı fakat internet yoktu. O zamanlar biraz okumayı biliyodum. Klavyedeki "Insert" tuşunu internet olarak okudum ve internete bağlanır diye hep basmıştım. Sonra bilgisayar galiba çökmüştü :D Yani küçükken bilgisayara merakım vardı ve büyüdüğümde de bayağı bilgi öğrendim.

O deil de Technopat yetkilileri dışındaki kişiler üyelere Teamviewer üzerinden yardımcı olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı