Yeni Nesilin Bilgisayarının Virüs Çöplüğü Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zaman birinin PC'sine Teamviewer ile bağlansam tarayıcı Delta Home olmuş, sürekli Pop-up açılıyor, arama servisini portalsepeti saçmalığı ele geçirmiş, her yerden bir reklam fışkırıyor.

İşin sinir bozucu tarafı, bu arkadaşların Adwcleaner gibi basit araçlardan bile bihaber olması.

Bir insan nasıl bu kadar virüs bulaştırabilir bu bir, ikincisi nasıl böyle bir pislik içinde yaşayabilir ?

Geçen GTA 4 ile ilgili bir sorunu çözerken bir tanesi abi olmayacak galiba deyip WiFi bağlantısını kesti, Sosyal'den 1 yıl ban attım. Bu ne terbiyesizliktir ya!

Bak yine sinirlendim.

"Şu virüs mü lan ?"

Eki Görüntüle 85601
Wi fi kapatilinca ne oluyor? Sizin bilgisayarinizi falandami etkiliyor? Hic bilmiyorumda etkilerini merak ettim onun icin.

Otelde fotoğrafçılık bölümünde çalışıyorum, turistlerin fotoğraflarını çektikten sonra üst kata x abiye SD kartı teslim etmeye gittim ve biraz bekledikten sonra SD kart geri dönmedi "x abi bi problem mi var ?" dedim. X abi dedi ki kartı okumuyor, abi belki yazılımsal problem vardır dedim. Dedikten 1-2 dakika sonra patron geldi ve x abi patrona dedi ki "Abi buna format gerekiyor." şok oldum açıkcası...

Wi fi kapatilinca ne oluyor? Sizin bilgisayarinizi falandami etkiliyor? Hic bilmiyorumda etkilerini merak ettim onun icin.
Telefonda konuşurken karşıdakinin konuşmanın ortasında kapatmasıyla aynı şey. Sana teknik zararı olmaz ama büyük saygısızlık.

Düzenli olarak lisans almak ve güncel kalmak lazım. Kaspersky ile olan dostluğumuz yıllar öncesine dayanır, tavsiye ederim :)

Benim arkadaşım sürekli beni çağırıyor bilgisayarı ile ilgilenmeye, en son sürüm Kaspersky IS 2015 kurmama rağmen nasıl becermiş bilmiyorum bilgisayarı tekrar virüs çöplüğüne çevirmiş. Bende sıkıldım artık. :D

Daha vahimi hiçbiri sisteminde bir keylogger'ın sürekli sistem loglarını karşı tarafa aktarıdığından haberdar değil, haberdar olacak seviyede değil.
Tüm bilgileri ortalıkta saçılıyor, özelleri kalmamış resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı