Yeni neslin çok uzun olması

1.75 fena sayılmayan güzel bir boy hocam, evet. Yine de doğuştan cücelik vs. durumu olmadığı için şükür ediyorum. Geriye kalan artık genetiğimin izin verdiği kadar uzamak. Bundan sonra önümüze bakacağız artık. :)
Emin ol uzun boylular popüler olsaydı bizim çevrede ilk 10 da olurdum. 🤣
 
Bence genetik ve beslenme ile ilgili. Ben 13 yaşımdayım ve boyum 168. Abim falan da uzun. Sülalemde gençler genelde uzun oluyor. Genetik ve beslenme ile alakalı bence.
 
İşin kötüsü yeni nesil kızlarda çok uzun. Ben 1.91 boyla bazen kendimi rahatsız hissediyorum yanlarında. Topuklu falan giyince benim boyumda oluyorlar bazıları. 90 neslindenim gerçi.

171 bir kız var diyelim o bile uzun bana ve çoğu kişiye göre Türkiye şartlarında ve ortalamasında. Benim boyumda oluyorlar demişsin 20 cm topuklu mu giyiyorlar kızlar? Bilmediğimden soruyorum.
 
2000'den sonra doğanlar özellikle çok uzun boylu. Ben 2005 doğumluyum. 16 yaşındayım ve boyum sadece 1.70. 12 yaşındaki kız kardeşimin bile boyu 1.65. çevreme baktığım zaman bile boyu 1.72-1.75 altında olan yok. Artık üzülmeye başladım yavaş yavaş. Pek kafaya takmamaya çalışıyordum ama artık yalnız kalma korkusuna kapılmaya başladım çünkü yeni nesildeki kızlar da çok uzun boylu erkek istiyor. Zaten küçüklükten beri özgüven eksikliğim var, bu durumun olması daha da geri plana atıyor beni. Sizin düşünceleriniz neler?

175 cm çok az bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı