Geçen yıl bir defa okuldan dönerken, bir grup deli gibi genç gördüm parkta. Yol ile park hemen yan yana olduğu için aramızda 10 metre bile yoktu. İşte müzik açmışlar azgın köpekler gibi dövüşüyorlardı. Sadece baktım, gelip bana bir ton laf ettiler. 3 arkadaş yoldan geçiyoruz, sadece baktık diye laf ediyorlar. Bir tane de bücür geldi arkadan vurmaya çalıştı. Yani Allah bilir, hepsi de çelimsiz zarganaların tekiydi. Bulaşsam yapacak bir şeyleri yok ama -afedersiniz- köpek gibi bağırıyorlar. Bıçak falan çıkartırlar diye hiç bulaşmadım.
Bir de bizim burası öyle tehlikeli bir yer de değil. Birkaç sokak harici tertemiz yer burası. Benim zoruma gidiyor açıkçası. Yani dış görünüşe baksan, zargana veletten başka bir şey değiller ama yanında geçene de laf ediyorlar. Anneleri, babaları bu çocukların dediklerini duyarsa ne yapar sizce? Benim çocuğum böyle şeyler yapsa başkasına, evlatlıktan bile reddederim. Sen nasıl evlatsın, hiç mi terbiye alamadın diye. Bir de üstüne gelip bana da küfrederlerdi.