Yeni neslin terbiyesiz yetişmesi

Belki mesajım silinebilir ama yine de yazmak istiyorum

Gençlerin böyle olmasının en büyük sebebi televizyonlarda yayınlanan çizgi film, dizi, ve filmlerdir.
Biz farkında olmadan subliminal mesajlar yerleştiriyorlar bir yerlere ve bu bizim kişiliğimize etki ediyor.

İkinci ana sebebi ise bu dizi filmler her şekilde insanları şiddete özendiriyor.
 
Açık hakaret olmasına gerek yok, herkesin senin siyasal islamcı aile standartlarına göre yaşaması mı gerek? Profilinde ki anime kızını da kaldır o zaman.
Profilim ne alaka aslan kardeşim benim sen ne atlıyorsun?

Açık hakaret olmasına gerek yok, herkesin senin siyasal islamcı aile standartlarına göre yaşaması mı gerek? Profilinde ki anime kızını da kaldır o zaman.
Ben öyle yaşamalı mı dedim bana söyler misin ya böyle tipdeki insanları resmen ..... kurallar gereği susuyorum sadece fikrimi söyledim şimdi susar mısın? Uzatma ve yazma bana yazı.
 
El kaldırılmıyor, internet kullanımları ve oyun oynama saatleri denetlenmiyor ve istedikleri ortamlara girip istedikleri davranışları öğreniyorlar, doğruyu çalmak çırpmak, sövmek ve yazın 13 yaşında oyun oynamak, kitap okumak, ders çalışmak yerine iş yapmak agalarla takılmak ve bağcılar'a gidip iki üç kekoyla takılmak sanıyorlar. Okullar o kadar sert değil ne yapın ne edin öğretmenleri rahatsız etmeyin yeter gibi davranışlar var öğretmenler arasında. Çocuklarda doğal olarak istedikleri ve kötü ortamlarında öğrendikleri her şeyi uygulayarak bu saygısız dile ve saygısız alışkanlıklara kendilerini adapte ediyorlar.
 
Yeni nesilden biriyim bende ama cidden sonuna kadar hak veriyorum o veled-i zinaları görünce aklımdan geçen şeyleri bi öğrenseler ağırlaştırılmış müebbet hapis yerim
 
Profilim ne alaka aslan kardeşim benim sen ne atlıyorsun?


Ben öyle yaşamalı mı dedim bana söyler misin ya böyle tipdeki insanları resmen ..... kurallar gereği susuyorum sadece fikrimi söyledim şimdi susar mısın? Uzatma ve yazma bana yazı.
Konuyla alakasız yobaz düşüncelerini belirtip sonra da yanıtlanmasını istemiyorsun utangaç animeci seni.
 
Geçen yıl bir defa okuldan dönerken, bir grup deli gibi genç gördüm parkta. Yol ile park hemen yan yana olduğu için aramızda 10 metre bile yoktu. İşte müzik açmışlar azgın köpekler gibi dövüşüyorlardı. Sadece baktım, gelip bana bir ton laf ettiler. 3 arkadaş yoldan geçiyoruz, sadece baktık diye laf ediyorlar. Bir tane de bücür geldi arkadan vurmaya çalıştı. Yani Allah bilir, hepsi de çelimsiz zarganaların tekiydi. Bulaşsam yapacak bir şeyleri yok ama -afedersiniz- köpek gibi bağırıyorlar. Bıçak falan çıkartırlar diye hiç bulaşmadım.

Bir de bizim burası öyle tehlikeli bir yer de değil. Birkaç sokak harici tertemiz yer burası. Benim zoruma gidiyor açıkçası. Yani dış görünüşe baksan, zargana veletten başka bir şey değiller ama yanında geçene de laf ediyorlar. Anneleri, babaları bu çocukların dediklerini duyarsa ne yapar sizce? Benim çocuğum böyle şeyler yapsa başkasına, evlatlıktan bile reddederim. Sen nasıl evlatsın, hiç mi terbiye alamadın diye. Bir de üstüne gelip bana da küfrederlerdi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı