Yeni neslin terbiyesiz yetişmesi

Dayak yediklerinde kuzu gibi oluyorlar emin ol. Tekrar konusunu bile açmaya popişi yemez.
Emin olun dayak yediğinde arsızlaşan da var hocam. Kendi mahallemde bile var böyle tipler fakat okuduğum okulun çevresindeki mahallede daha da fazla var bu tiplerden.

@490836 Neden beğenmedim attınız? Yalan bir şey mi söyledim gayet açık ve doğru?
İnsanların dış görünüşüne karışmak veya laf atmak gibi bir hakkınız yok. Eğer açık insanlardan rahatsız oluyorsanız ve kapalı insan görmek istiyorsanız Güneydoğu da bulunan Arap Yarımadasına gidebilirsiniz.

İnsanların dış görünüşüne karışmak veya laf atmak gibi bir hakkınız yok. Eğer açık insanlardan rahatsız oluyorsanız ve kapalı insan görmek istiyorsanız Güneydoğu da bulunan Arap Yarımadasına gidebilirsiniz.
Baya komiksin sen.

Ben insanların dış görünüşüne laf mı ettim? Sadece söyledim. Nerde laf attım hakaret mi ettim ???

Çevre düzeni şuan berbat halde. Bakıyorsun küçük çocuk küfür ediyor arkadaşları ona gülüyor onlarda özeniyor ve eğlence için devam ettiriyorlar. Sadece bu çocuklar için değil her yaş kesiminde olan şey.

Buradaki sorun çocukların çok küçük yaşta yanlış şeyler yapması. Aileleri umursamıyor genelinin biz ne yapsak o çocuklar düzelmez.

Baya komiksin sen.

Ben insanların dış görünüşüne laf mı ettim? Sadece söyledim. Nerde laf attım hakaret mi ettim ??

Baya komiksin sen.

Ben insanların dış görünüşüne laf mı ettim? Sadece söyledim. Nerde laf attım hakaret mi ettim ???
Açık hakaret olmasına gerek yok, herkesin senin siyasal islamcı aile standartlarına göre yaşaması mı lazım? Profilinde ki anime kızını da kaldır o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı