Yeni rapor sistemini beğendiniz mi?

Yeni rapor sistemini beğendiniz mi?

• Evet, pratik olmuş.

Oy: 47 85,5%
  • Hayır, eski hali daha rahattı.

Oy: 5 9,1%
  • Kararsızım.

Oy: 3 5,5%

• Oy verenlerin toplamı
    55
Yanlış bilgilendirme şıkkını göremedim o da eklenir umarım.
Direkt olarak oraya "yanlış bilgi" seçeneğini eklemek olmaz. Yanlış bilgiyse, doğrusunu da belirtmeniz gerek. O yüzden diğer kısmını seçip ve daha fazla bilgi kısmında belirtmek daha iyi olacaktır. Seçenekler arasına "yanlış bilgi" eklenirse doğrusu belirtilmeden raporlanabilir.

Tabii beğendim. Yazmak yerine pratik rapor sistemi gelmiş, detaylı bir şey olacaksa zaten daha fazla bilgi mesaj kutusu da var çok güzel olmuş. @MF Hocam çok güzel olmuş, umarım diğer isteklerimiz de eklenir sosyale.
Direkt olarak oraya "yanlış bilgi" seçeneğini eklemek olmaz.
Gereksiz mesajda öyle olmuş. Kime göre gereksiz onu da belirtmesi gerekli o zaman;)

Bunu yaklaşık 2 ay önce birisi önermişti sanırım. Güzel olmuş, her ne kadar pek raporlamasam da.
@TheYOLA önermişti, hatta ikinci konuyu açtığı için ban yemişti.

Konuyu dağıtıyorum bu arada ama, @Emre C hocam TheYola arama çubuğundan gönderi aramaya çalışınca "aradığınız bulunamadı" şeklinde hata veriyor, ilgili konuyu atacaktım yoksa. Aynısı Onur Altuğ Sever(bu konunun sahibi olan)'de de olmuştu. Belirtmek istedim.

Neden beğenmesinler veya kararsız kalsınlar ki? Var olan hala var, bir tek alternatif gelmiş, konforlu olmuş, anlamadım bu anketi.
Ben de bu yorumu anlamadım. Bu anketten niye bu kadar rahatsızlık duydunuz ki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı