Yeni Romeo ve Juliet filminde Juliet'in bıyıklı ve siyahi olması tepki çekti

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.774
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara
Daha önce birçok farklı versiyonu çekilen, William Shakespeare'in eseri olan Romeo ve Juliet'in yeni bir filmi daha çıkacak. Filmde başrolde Romeo'yu Tom Holland, Juliet'i ise Francesca Amewudah-Rivers canlandıracak.

Daha önce BBC dizisi Bad Education'ın iki sezonunda ve üç kısa filmde rol alan Amewudah-Rivers: "...Juliet rolünde West End'deki ilk performansımı sergileyeceğim için çok minnettarım…Tom'la birlikte bu hikayeye taze bir enerji getireceğim ve yeni izleyicileri tiyatroda ağırlayacağım için heyecanlıyım" dedi.

Anlamayanlar için soldaki Romeo (erkek), sağdaki Juliet (kadın).
fa.jpg


Kaynak:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu deniz kızı Ariel'e yapmışlardı, ne kadar anlamsız olduğunu görmek anlamak için yetmemiş.

Toplumların geçmişten günümüze gelen hikayelerini renklendirmek gerektiğine inanmak ile "Ben pokemonum!" diye camdan atlayan 4 çocuğun zekasıyla psikolojisi aynı. O dönem, tüm dünyanın izlediği çizgifilm de kaldırılmıştı yayından, ve şimdi o çocuk büyümüş.

Sanırım Hollywood büyüleri ve Disney, Netflix'in geçmişi ucundan değiştirme senaryosunun bir parçası, ne kadar gençken bir şeye inanırsan onu ileride değiştirmek o kadar zorlaşır.* Berbat ettikleri gezegenler arası koloni gemilerini doyuracak kadar incir de cabası. SJW ve Wokism'in psikolojik alt yapı olarak kullanılmasının ponçik 1960'lar hippie'lerine dönmesi imkansız - o zaman gerçek duygular ve savaşlar, daha az çeşitli kimyasallar vardı. Şimdi 24 yıldır arka planlarda dönen savaşlar, gerçeklikleri ortadan kaldırılmış duygular, insan sinir sistemini bitiren kimyasallar, değeri yok edilmiş ekonomiler, var. Tabi asosyal medyayı da unutmayalım - kitap okumayan insanların kısa cümlelerle frontal kortekslerinin gelişmemesi doğal.

Youtube'da bağımsız olarak filmleri ve yapımcıları eliştiren bir zümreyi** youtube'dan banlatmaya çalışıyorlar 1 aydır.

Peki Gamer Gate 2*** skandalıyla oyun dünyası çalkalanırken, onu nasıl etkileyecek veya onu unutturacak bir haberi şimdi servis etmek de denebilir.

*“Every record has been destroyed or falsified, every book rewritten, every picture has been repainted, every statue and street building has been renamed, every date has been altered. And the process is continuing day by day and minute by minute. History has stopped. Nothing exists except an endless present in which the Party is always right.”
― George Orwell, 1984

** Nerdrotic örnek.

*** Yaklaşık 1.5 ay oldu. Kanada'nın görselinin demokrasi, işleyişinin Çin'e dönüştüğü yerde iyi bir silah olacağı aklıma gelmezdi.
 
Tom Holland'ı çokta iyi bir aktör olarak görmüyorum ama rol arkadaşı olarak bana kalırsa sadece woke durumlardan dolayı bilinmeyen bir aktrisin getirilmesi çok saçma geliyor. Merak edip izleme isteğini tamamen bitiriyor bu durum şahsen. Bıktırdılar artık iyice.
 
İlk olarak film değil bu tiyatro oyunu. Ha saçmalık mı ? Tabi ki saçmalık. Yemin ediyorum şu abla yerine Batshuayi oynasa bir cinsel çekim ya da en azından "güzellik" sınıfında yakışıklılık görmüş olurduk ve daha iyi olurdu...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı