Ybas
Picopat
Daha fazla
Evet, sanırım size biraz komik geldi ama tüm sorun kurallardan haberdar olduğumu ısrarla belirttiğim halde bana okumam gerektiğini söyleyen bir kişinin neden cevap verdiği iki satırlık mesajı düzgünce okumadığını veya okuyup da bir kısmını görmezden gelip gereksiz yere "kuralları okumalıydınız" deme gereği duyduğunu anlayamamam. Kendisi isterse de neden ekleme yapma gereği duyduğunu ve her önceden ceza almış üyeye aynı şekilde gereksiz ekleme yapıp yapmadığını öğrenmeyi çok isterim.Size başından beri söylüyorum fakat hala sorununuzu anlayamıyorum. Tüm sorun sadece "Kuralları okumalıydınız." söylenmesi mi?![]()
Sizin dediğinize ithafen demedim onu zaten.Böyle bir şey demedim. Bahsettiğim eklenti mesajların birleştirilmesi eklentisiydi.
Her etkileşim dedim. Mesela siz bana bugün her attığınız mesajda "kuralları üye olduğunuzda okumalıydınız" eklentisi yapmış olsaydınız veya ilerde başka bir moderatör, başka bir konuda cevap verirken "falan filan, kuralları üye olduğunuzda okumalıydınız" derse benim dediğim gibi olur. Cezalıyken görünen uyarı bambaşka bir şey onu kastetmiyorum.Evet, cezasının neden aldığını bilmesi için hatırlatılması gerekiyor. Ceza aldığınızda da size hatırlatıcı bir siyah bar çıkıyor.