Yeni soru sorma

• Konuyu başlatan Ybas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.738
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size başından beri söylüyorum fakat hala sorununuzu anlayamıyorum. Tüm sorun sadece "Kuralları okumalıydınız." söylenmesi mi? :)
Evet, sanırım size biraz komik geldi ama tüm sorun kurallardan haberdar olduğumu ısrarla belirttiğim halde bana okumam gerektiğini söyleyen bir kişinin neden cevap verdiği iki satırlık mesajı düzgünce okumadığını veya okuyup da bir kısmını görmezden gelip gereksiz yere "kuralları okumalıydınız" deme gereği duyduğunu anlayamamam. Kendisi isterse de neden ekleme yapma gereği duyduğunu ve her önceden ceza almış üyeye aynı şekilde gereksiz ekleme yapıp yapmadığını öğrenmeyi çok isterim.
Böyle bir şey demedim. Bahsettiğim eklenti mesajların birleştirilmesi eklentisiydi.
Sizin dediğinize ithafen demedim onu zaten.
Evet, cezasının neden aldığını bilmesi için hatırlatılması gerekiyor. Ceza aldığınızda da size hatırlatıcı bir siyah bar çıkıyor.
Her etkileşim dedim. Mesela siz bana bugün her attığınız mesajda "kuralları üye olduğunuzda okumalıydınız" eklentisi yapmış olsaydınız veya ilerde başka bir moderatör, başka bir konuda cevap verirken "falan filan, kuralları üye olduğunuzda okumalıydınız" derse benim dediğim gibi olur. Cezalıyken görünen uyarı bambaşka bir şey onu kastetmiyorum.

Evet, sanırım size biraz komik geldi ama tüm sorun kurallardan haberdar olduğumu ısrarla belirttiğim halde bana okumam gerektiğini söyleyen bir kişinin neden cevap verdiği iki satırlık mesajı düzgünce okumadığını veya okuyup da bir kısmını görmezden gelip gereksiz yere "kuralları okumalıydınız" deme gereği duyduğunu anlayamamam.
Hayır, bana komik gelen bir durum yok. Moderatör arkadaşım üstüne düşeni yapmış. Onun çıkarttığı anlam farklı olabilir :) Bana sorarsanız pek bir hata yok. Çünkü ben de aynı şekilde anladım. Tabii siz öyle değil diyorsanız, sıkıntı yok.
Her etkileşim dedim. Mesela siz bana bugün her attığınız mesajda "kuralları üye olduğunuzda okumalıydınız" eklentisi yapmış olsaydınız veya ilerde başka bir moderatör, başka bir konuda cevap verirken "falan filan, kuralları üye olduğunuzda okumalıydınız" derse benim dediğim gibi olur. Cezalıyken görünen uyarı bambaşka bir şey onu kastetmiyorum.
Hayır, bunu her zaman yapmıyoruz. Belirli durumlarda kullanıcılara hatırlatmak dışında, "Kurallara dikkat etmelisiniz." demiyoruz.

Hayır, bana komik gelen bir durum yok. Moderatör arkadaşım üstüne düşeni yapmış. Onun çıkarttığı anlam farklı olabilir :) Bana sorarsanız pek bir hata yok. Çünkü ben de aynı şekilde anladım. Tabii siz öyle değil diyorsanız, sıkıntı yok.
Cümlede anlam sorusu sorduğumu hatırlamıyordum ama sanırım farkında olmadan öyle oldu. Bana kalsa en başta sorduğum soru kurallardan haberdar olduğumu açıkça gösteriyordu. Tam olarak ne anladığınızı öğrenebilir miyim? Üstüne düşeni yapmadı demiyorum zaten. Mesajların birleştiğini bildirdiği kısım normalde bitirmesi gereken yerdi. Ben de kendisine teşekkür eder geçerdim öyle olsa. Ama sonrasında niyeyse o mesajı attığım sırada kuralları okumamış olduğum sonucuna ulaşmış ve hatırlatma gereği duymuş.
Hayır, bunu her zaman yapmıyoruz. Belirli durumlarda kullanıcılara hatırlatmak dışında, "Kurallara dikkat etmelisiniz." demiyoruz.
Yılbaşı'nda bilet de almamıştım ama demek ki piyango bana çıktı yani.

Düzenleme: Bir de dün eski konuma attığımda önceden attığım mesaja eklenmiş kısım silinmiş. Bilmediğim dönemde "9000 liralık hazır sistem tavsiyesi gerekiyor" buna benzer bir mesajı 2 kere peşpeşe atmıştım mesajlarımın gitmediğini düşünerek. Sonra mesajların birleştiğini öğrenince düzenleme olmadığı için açıklama için peşine açıklama atmıştım. Şimdi öne çıkarmak için baktığımda hepsi silinmiş. Üçüncü sistem için nasıl tavsiye alabilirim kurallara uygun olarak, ceza almadan veya mesajlarım silinmeden?

Son düzenleme:
Yılbaşı'nda bilet de almamıştım ama demek ki piyango bana çıktı yani.
Hayır, böyle bir şey yok :D Söylediğim gibi olması gereken şekilde olmuş. Benim gibi cevap yazmak yerine, moderatör arkadaşım o yolu seçmiş :)

Peki, artık bir sonuca bağlamak istiyorum.
Üçüncü sistem için nasıl tavsiye alabilirim kurallara uygun olarak, ceza almadan veya mesajlarım silinmeden?
Bu sistemi kendinize mi alacaksınız? Daha önceden önerilen sistemleri aldınız mı?

Bu sorularımı cevaplarsanız size yardımcı olabilirim :)

Peki, artık bir sonuca bağlamak istiyorum.

Bu sistemi kendinize mi alacaksınız? Daha önceden önerilen sistemleri aldınız mı?

Bu sorularımı cevaplarsanız size yardımcı olabilirim :)
Öncelikle konudaki sıkıntım hala sonuca bağlanmadı çünkü neden öyle bir ekleme yapma gereği duyduğunu anlayamadım.
Hayır kendime almayacağım, evet önceki sistemleri aldım. Birisi şu an evde duruyor, diğeri bugün kargoya verildi. Fotoğraf veya fatura ister misiniz kanıt olarak? Veya onlara da inanmazsanız misafirim olup görebilirsiniz.
Ben sizin sorularınızı cevapladım siz de neden sorma gereği duyduğunuzu ve cevaplarım farklı olsaydı ne yapacağınızı söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa? Önceki sistemleri alamamış olsam yeni sistem için tavsiye alamayacak mıydım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı