Yeni spora başlayanlara tavsiye

761712

Centipat
Merhaba spor yapmaya başlayacağım ama daha önce hiç deneyimim yok 17 yaşındayım boyum 185 cm, kilom 60. Siz ne önerirsiniz? Daha önce hiç yapmadım ve hiçbir aleti kullanmayı da bilmiyorum. Adını dahi bilmiyorum. Vücut yapabilir miyim?

Öncelikle boyunuza göre muhtemelen bayağı zayıf duruyorsunuzdur. Günlük kalori alımınızı bayağı arttırmalısınız (sağlıklı bir şekilde). Onun haricinde idmanlara gelirsek, ön kol için scott curl machine de 3 set 12 tekrar, barbell curl ya da dumbelle curl de 3 set 12 tekrar Incline Dumbell Press 3 set 12 tekrar. Göğüs için 3 set 12 tekrar bench (kg yi aşırı arttırma kendini çok zorlama), dumbelle bench press 3 set 12 tekrar, cable fly ve machine fly 3 set 12 tekrar. Omuz için, machine shoulder press 3 set 12 tekrar lateral raise 3 set 12 tekrar. Arka kol, triceps push down 3 set 12 tekrar, triceps rope 3 set 12 tekrar, sırt için lat pull down 3 set 12 tekrar (başlıklara göre lat pull dow u özelleştirebilirsin), seated cable row 3 set 12 tekrar, bir de bacak aletleri kullan. Başlangıç için yeter

Technopat Haberler

Geri
Yukarı