www.technopat.net
uefi olmadan dedim :/![]()
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarlawww.technopat.net
uefi yok desteklemiyormuş herhalde pc öyle biliyorumDostum selam öncelikle bir Windows 10 imajı bulman gerekiyor elimde link yok o yüzden atamıyorum kusura bakma sonra Rufus adlı programı kullanarak flash belleğini UEFI olarak setup flashına çevir YouTube'da videolar mevcut bolca ardından kurulumunu yapabilirsin. Kolay gelsin.
link atabilirmisin hocam pek bilgili değilimWindows 10 ISO dosyasını indirin ardından Rufus'u indirin ve Rufus'ta Windows ISO dosyasını seçerek hazır butonuna tıklayın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın sürekli F12 tuşuna basıp çıkan menüde USB'nizi seçin gerisini de okuya okuya yaparsınız.
UEFI yok desteklemiyormuş herhalde PC öyle biliyorum
Link atabilir misin hocam pek bilgili değilim
Bilgisayarın açılırken marka göstererek mi açıyor windows logosuyla mı?uefi yok desteklemiyormuş herhalde pc öyle biliyorum
link atabilirmisin hocam pek bilgili değilim
Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Rufus: Create bootable USB drives the easy wayrufus.ie
Eki Görüntüle 1942433
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.