Yeni tek araba mı 2 araba mı?

Merhaba, şu an elimizde Courier var. Yazın 800k civarı para olacak. Annem çok araba suremiyor ama otomatik küçük polo gibi araba alırsak sürerim diyor. Courier'i satıp para ekleyip 0 araba almak mı? 2 araba olmak mı mantıklı? Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an elimizde Courier var. Yazın 800k civarı para olacak. Annem çok araba suremiyor ama otomatik küçük polo gibi araba alırsak sürerim diyor. Courier'i satıp para ekleyip 0 araba almak mı? 2 araba olmak mı mantıklı? Siz olsanız ne yapardınız?
Hocam sizin paranız sizin aileniz sürecek olan da sizsiniz bunu burada tartışmaktansa ailenizle istişare yapmanız daha iyi olmaz mı?

O tamamen ailenin ihtiyacına bağlı bir durum. Yoruma açık bir konu değil yani. Ailenin iş vb. sebeplerle 2 araca ihtiyacı varsa 2 araç alacaksınız. Yok 2 araç aldığınızda birisi keyfiyetten olacaksa ozaman sıfır tek araç mantıklı.

O tamamen ailenin ihtiyacına bağlı bir durum. Yoruma açık bir konu değil yani. Ailenin iş vb. sebeplerle 2 araca ihtiyacı varsa 2 araç alacaksınız. Yok 2 araç aldığınızda birisi keyfiyetten olacaksa ozaman sıfır tek araç mantıklı.
Hocam sizin paranız sizin aileniz sürecek olan da sizsiniz bunu burada tartışmaktansa ailenizle istişare yapmanız daha iyi olmaz mı?
Hocam babamla daha konuşmadım ama araba alacağız o kesin. Anneme çok araba gerekmiyor ama olursa da bende sürerim diye düşünüyorum bir nevi. Siz olsanız ne yapardınız diye sordum.

Hocam annen çok fazla sürmeyecekse tek araba almak daha mantıklı gibi görünüyor. ama 2. araba annenin işini görecekse o da mantıklı. senin duruma bağlı yani :D

Araba alacağız kesin demişsiniz, sanırım yatırım için. Tavsiye etmiyorum eğer bu sebeptense. İkinci araba almak gereksiz olur vergisi muayenesi ayrıca zaman geçtikçe modeli eskiyor. Courier de gayet ideal bir araba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı