Kullanıcı1355
Hectopat
Üyenin ilk konusu diye verilen emeği hiçe sayıp yardım etmek, korsanı desteklemek bana pek etik gelmedi.Birkaç aydır var. Üyelerin ilk konusuna tek seferlik destek veriyoruz.
Üyenin ilk konusu diye verilen emeği hiçe sayıp yardım etmek, korsanı desteklemek bana pek etik gelmedi.Birkaç aydır var. Üyelerin ilk konusuna tek seferlik destek veriyoruz.
Bence yanlış ve suistimal edilebilir bir uygulama. Korsan kullanan biri kolaylıkla internet kafede hesap açıp yardım isteyebilir. Bir nevi de ayrımcılığa giriyor aslında.Birkaç aydır var. Üyelerin ilk konusuna tek seferlik destek veriyoruz.
Çoklu hesap sanırım kolay tespit ediliyor o yüzden suistimal edilemez.Dosyayı herkesin görünümüne açmalısınız. Yoksa biz göremeyiz.
Kuruluşunuz için harici paylaşımı yönetme - Google Workspace Yöneticisi Yardım
Bu makale yöneticiler içindir. Kendi dosyalarınızı nasıl paylaÅacaÄınızı öÄrenmek veya dosyalarınızla ilgili izinleri belirlemek için Google Drive'daki dosyaları paylaÅma sayfasına gidin. Tümsupport.google.com
Mafia 2 gibi bir şaheseri de korsan indirmezsin...
Bu arada ilk mesaj olduğu için destek ayrıcalığı saçma, çok kolay suistimal edilebilir...
Konu dışına çıkmak istemiyorum ancak konu sahibi hem korsan kullanıyor hem de bize ayar çekiyor.
Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum her ne kadar yaptığınız yanlış olsa bile.
Bu arada çoklu üyelik olduğunuz çok belli, VPN markası ne?
@mahmutadam Daha fazla uzatmak istemiyorum. Gerekli üyeler raporunuzu inceleyip size yardımcı olacaktır. Bana DLL sorunu gibi geldi...
Zaten "Çoklu üyeliğim var, VPN markam şu şu" demenizi beklemezdim...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.