Yeni üyeler konu dışı ve mizah kategorisinde konu açamamalı

Bazıları tamamıyla distopya istiyor onu anladım.

Limit getirmek pek bir şey değiştirmez bilgisizlik ve cahilliği getirir insanlar mesaj kasmaya çalışır.

Mizah tarafına karışmaya hakkınız yok bel altı ve küfürlü mizah olmadığı sürece karışmak tamamıyla Nikita Krışçev'liktir.

Genel olarak sadece Troll veya tekrar edici konularla olan kararlar artsa daha iyi olur.

Edit: Nikita Krışçev bir Soyvet liderdir ve adam sevmediği resim, sanat, mizah olgularını yasaklamıştır.

Bu yüzden konu içinde Krışçev'liktir dedim.

''Aman üyem kaçmasın'' denilerek kurallar gevşetildi. Belki de öyle bir durumdur ki son çare olarak başvurulmuştur, bilemiyorum. Yine de bu göz önüne alındığında forumun ''tık merkezinin'' böyle bir sınırlandırmaya gitmesi saçma olurdu. Forum kalitesi önemsenen bir şey değil.

İnsanların maddi, manevi gücü yok artık hobilere, aktivitelere, aklıma gelmeyen birçok şeye. Genç yaşta stres sahibi oluyoruz ülkemizde malum. Bir video oyunu, bir enstrüman, bir kitap... Bu saydıklarım artık ucuz şeyler değil ve bu sebeple bu ve benzeri hobilere, eğlence unsurlarına erişemeyen birçok kişi var ülkemizde.

Bırakın da insanlar biraz eğlensin. Ben de çok bayılmıyorum konu dışı bölümündeki içeriklere ama benim bayılmadığım içeriklere başkaları bayılıyor. İnsanlar kafa dağıtma ihtiyacı hissediyor.

İnsanların maddi, manevi gücü yok artık hobilere, aktivitelere, aklıma gelmeyen birçok şeye. Genç yaşta stres sahibi oluyoruz ülkemizde malum. Bir video oyunu, bir enstrüman, bir kitap... Bu saydıklarım artık ucuz şeyler değil ve bu sebeple bu ve benzeri hobilere, eğlence unsurlarına erişemeyen birçok kişi var ülkemizde.

Bırakın da insanlar biraz eğlensin. Ben de çok bayılmıyorum konu dışı bölümündeki içeriklere ama benim bayılmadığım içeriklere başkaları bayılıyor. İnsanlar kafa dağıtma ihtiyacı hissediyor.

Evet haklısınız, "masaüstünüz nasıl?" veya ''hayalinizde ki araba nedir ?'' gibi konular zarar teşkil etmiyor ama bugün açılan "masturbasyon" konusunu oldukça gereksiz buluyorum, mesela aşk konularında aynı şekilde zarar teşkil etmiyor ama "Kuzenime aşığım" gibi konular biraz ağır kaçmıyor mu bunların arasında sizce? Onun dışında bazı konular beni de güldürüyor, mutlu da ediyor, bilgilendiriyor da ama bazıları da gerçekten "ne alaka?" dedirtmekten ve 20 sayfa tartışma çıkartmaktan bir şey yapmıyor bence. Konu sahibinin sitem ettiği kısım burası bence. Bu arada eleştirim size karşı değil.

...ama bugün açılan "masturbasyon" konusunu oldukça gereksiz buluyorum, mesela aşk konularında aynı şekilde zarar teşkil etmiyor ama "Kuzenime aşığım" gibi konular biraz ağır kaçmıyor mu bunların arasında sizce?
Size göre gereksiz, başkasına göre değil. Göreceli kavramlara göre iş yapamayız maalesef. Kurallara uygunsa bir konu onaylanır, değilse onaylanmaz.

Aşk, meşk ve bahsettiğiniz tipte konular için "Erkekler Soruyor" adlı bir çözüm uygulandı. :) Siz ilgili kategoriye girmediğiniz takdirde o konuların karşınıza çıkması mümkün değil...

Forum üzerinde kısıtlamalar getirmek hem üyeleri de boğar. Açıkçası aşk konuları görmek istemiyoruz dediğiniz için ona ayrı bile kategori açıldı, gereksizdi ama yönetim düşüncenizi değerlendirerek böyle bir şey yaptı. Kısacası artık milletin ne yaptığının peşinde olmayın, herkes kendi işinde olsun. Konuyu görmek istemiyorsan girmezsin, olur biter. Ahmet, Mehmet vs. görmek istemiyor diye diğer görmek isteyenleri kısıtlayamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı