Yeni Yapılan Binaya İnternet Bağlatma

Şimdi bizde apartmanda ttnet vardı ama bağlatmak istemedik superonline a gittik ordaki adam da 2 daire en az bağlatmak istemesi lazım daha aşağı sına olmaz binada zaten 4 daire vardı bir şansını dene bence superonline a

Dostum kötü haber vermek istemezdim ama aynı durum benim başıma da geldi ve çaresi yok maalesef. Şöyle ki Kocaeli'nin Darıca ilçesinde oturuyorum. Yeni yapılmış bi eve taşındık. Ev yaklaşık 1 yıl önce yapılmış ve evde telefon alt yapısı yok. Ev dediğim 3 tane blok her blokta 12 daireden oluşan küçük bir site aslında. Fakat mütehit başvuru yapmadığı için telefon kutusu çekmemişler. Yani ADSL hat yok ve internet çekilemiyor. Bunun için Gebze Türk Telekom Genel Müdürlüğüne bizzat gidip başvuruda bulundum. Orada yetkili kişinin söyledikleri şunlar; sizin gibi birçok kişi bu sebeble geliyor fakat bu kutu işi masraflı olduğu için kısa sürede yapılmıyor. Sizin sitede daha önce başvuruda bulunanlar olmuş, bundan dolayı 3 ay içinde kutu çekilir dedi. Fakat aradan 1 yıl geçti (en başından beri 2 yıl) ve hala internet yok sitede. Daha sonra evi değiştirdim artık. Ev ararken Çayırova ilçesinde arama yaptım ve nerdeyse hiç interneti olan yeni bina yok. Emlakçı da söyledi zaten 2 yıl içinde yapılmış yeni evlerde internet alt yapısı Çayırova'da bulamazsın diye.

Özetle kardeşim bulunduğun apartmanın daire sayısı yaklaşık olarak 40'dan az ise oraya kutu çekmeleri çok zor. 10 yıldan eski evlere ya da büyük sitelere (kiptaş gibi) taşınıp internete kavuşabilirsin ki ben öyle yaptım. :)
Hocam yapma be. Bende aynı durumdayım fakat bizimki 12 dairden oluşan A blok ve B block olarak 24 daire olan küçük bir site bi çaresi yok mu be ? Ve siz interneti bize kavuştunuz mu ? Düzenleme: Farketmemişim kavuşmuşsunuz. Bizde en kısa surede kavuşuruz inşallah.

Hocam yapma be. Bende aynı durumdayım fakat bizimki 12 dairden oluşan A blok ve B block olarak 24 daire olan küçük bir site bi çaresi yok mu be ? Ve siz interneti bize kavuştunuz mu ? Düzenleme: Farketmemişim kavuşmuşsunuz. Bizde en kısa surede kavuşuruz inşallah.
Dostum bulunduğun yere göre değişir, gidip Türk telekoma sen de başvuruda bulunabilirsin. Ancak onun yerine Superonline ya da Uydunet gibi şirketlere başvurup onlardan internet altyapısı isteyebilirsin. Onların Türk Telekom ile araları daha iyi :) Şöyle ki bizim evde internet gittiğinde ttnet'i aramıştım adam 1 hafta içinde anca gelmişti hattı kontrol için, sonra superonline'a geçtiğimde kendileri arayıp söylüyorlar 24 saat içinde yetkili gelecektir diye ve 2 seferde de geldi, ayrıca internetin düzelip düzelmediğini de tekrardan kendileri arayıp soruyorlar.

Dostum bulunduğun yere göre değişir, gidip Türk telekoma sen de başvuruda bulunabilirsin. Ancak onun yerine Superonline ya da Uydunet gibi şirketlere başvurup onlardan internet altyapısı isteyebilirsin. Onların Türk Telekom ile araları daha iyi :) Şöyle ki bizim evde internet gittiğinde ttnet'i aramıştım adam 1 hafta içinde anca gelmişti hattı kontrol için, sonra superonline'a geçtiğimde kendileri arayıp söylüyorlar 24 saat içinde yetkili gelecektir diye ve 2 seferde de geldi, ayrıca internetin düzelip düzelmediğini de tekrardan kendileri arayıp soruyorlar.
Bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum.

Eğer orada Vodafone veya Türkcell varsa çalışanlarından bilgi alın. Kablonun gelip gelmediğini bilemeyiz. Eğer orada var gözüküyorsa büyük ihtimalle vardır fakat doğrulatmak için gidip sormanız gerek diye düşünüyorum.
kardeş yapcak birşey yok baban olsa bilem guvenmiceksin mutaitlere boyle şerefiz insanlar var sakın sakın ok inşaatan ev almayınız

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı