Yeni Yapılan Binaya İnternet Bağlatma

FurkanBrotherss

Hectopat
Daha fazla  
Köyümüze yeni bir ev yapıyoruz ve şu an elektrik ve internet yok. İnternetten araştırdım da Türk Telekom'a başvurup bağlatabiliyormuşuz. İşin ayrıntısını anlatabilecek var mıdır? Hangi yolları izlemeliyim? Para veriyor muyuz? Şimdiden teşekkürler.

Dostum bizim ev de biraz eski, Türk net e başvurduk altyapı ile ilgili sıkıntı olduğunu söylediler. Halbuki yan ve üst dairelerde bulunuyor. Ben de anlamadım. Bi Türk Telekom şubesine gittim altyapı talep dilekçesi hazırladım ve bölgedeki Türk Telekom Müdürlüğüne verdim. Ortalama 2 hafta oldu hala bekliyorum. İşin maddi kısmı hakkında bir bilgim bulunmuyor. Ama süreci başlatmak için dilekçe şart.

İyi forumlar.

Başta köyünüzün genel olarak internet altyapısı var mı yok mu bunu öğrenmeniz gerek. Eğer altyapı mevcut ise çok uzun bir zaman almadan gelip kablo çekebilirler ancak köyün altyapısı mevcut değil ise hayalden öteye geçmez, siz de Turkcell Superbox kullanabilirsiniz.
Dostum bizim ev de biraz eski, Türk net e başvurduk altyapı ile ilgili sıkıntı olduğunu söylediler. Halbuki yan ve üst dairelerde bulunuyor. Ben de anlamadım. Bi Türk Telekom şubesine gittim altyapı talep dilekçesi hazırladım ve bölgedeki Türk Telekom Müdürlüğüne verdim. Ortalama 2 hafta oldu hala bekliyorum. İşin maddi kısmı hakkında bir bilgim bulunmuyor. Ama süreci başlatmak için dilekçe şart.

İyi forumlar.
Sizin yaşadığınız sıkıntıya benzer bir sıkıntı yaşamıştım. Türk Telekom adres uygulamasında bir çeşit hata mevcuttu, dilekçe ile bu durumu düzelttirmiştim.

TürkTelekoma gidip dilekçe gibi bişey almanız gerekiyor. Dilekçeyi aldık apartmanca herkesin imzasını attırdık. Dilekçeyi verdikten 1 yıl sonra bağlandı.

Başta köyünüzün genel olarak internet altyapısı var mı yok mu bunu öğrenmeniz gerek. Eğer altyapı mevcut ise çok uzun bir zaman almadan gelip kablo çekebilirler ancak köyün altyapısı mevcut değil ise hayalden öteye geçmez, siz de Turkcell Superbox kullanabilirsiniz.

Sizin yaşadığınız sıkıntıya benzer bir sıkıntı yaşamıştım. Türk Telekom adres uygulamasında bir çeşit hata mevcuttu, dilekçe ile bu durumu düzelttirmiştim.
Diğer Mahallelerde bulunuyor hatta 100 metre uzaktaki cami lojmanındada var.
Öncelikle zaman önemli değil 2 yıl gibi bir süre bekleyebilirim çünkü ev yapımıda uzun sürecek. Dilekçe yazdıktan sonra evin yanına bir direk dikiyorlar heralde doğrumudur?

84wser8f4wer8f4e.jpg

Bu dolaplardan hangisi yakınsa numarası üzerinde yazıyorsa Telekom şubesine gidip dolap ile aranızdaki mesafe kısa ise dilekçe verip hızlıca bağlattırabilirsiniz. Eğer uzun sürer derlerse o kutudan port açmalarını söyleyip port numarasıyla birlikte bir elektrikçiye gidip evinize kendiniz de hattı çekebilirsiniz kendi imkanlarınızla.

Merhaba altyapıyla uğraşama hiç gerek yok Turkcell Superbox var kablosuz 4.5G üzerinden çalışıyor eğer satın almak istersen bana yaz yardımcı olayım

Arkadaşlar superbox başvurusu mu yapmalıyım? Yeni Binaya İnternet Bağlatma | Altyapısız İnternet

Burada yazanlara göre superbox iş görüyor turkcell çektiği sürece.

Bir de uzaynet hakkında bilgisi olan var mı? O da iş görüyor diyorlar ama bazı yerler kötü ve çekmiyor diyor. Ben uzaynet başvurusu da yapabilirim. Fiyatı uygun ama çok sıkıntı yaşarsın diyenler var.

Biri yardımcı olabilir mi günlerdir konuyla ilgili bilgi aramaktayım.
Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa özel mesaj gönderebilir mi bana?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı