Yenilenmiş Apple 6S alınır mı?

Memnun mıu kalmış? Şuraya göz gezdirmeni tavsiye ederim;

Başka forumlarda vs denk geldim alıp memnun kalanlar vardı. Dediğim gibi öğrenciyim ve bütçemi başka şeylere harcamam gerek. 2.el almaktansa bu daha mantıklı diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim. Kararsız kaldım :/
Easycep'den telefon alabilirsiniz. Sıkıntılı gelecek diye bir şey yok.
Teknoloji şans işi. Letgo'dan bir kişiden alırsanız ve yarın telefon bozulunca adam sizi engeller dolandırmış olur ama easycep'den alsanız ve bozulsa bile adamlar ilgileniyor.
Sen önü 2014 arkası 2013 araba alır mısın ?
Ucuzsa ve orijinal ise alırım.

EasyCep'den telefon alabilirsiniz. Sıkıntılı gelecek diye bir şey yok.
Teknoloji şans işi. Letgo'dan bir kişiden alırsanız ve yarın telefon bozulunca adam sizi engeller dolandırmış olur ama EasyCep'den alsanız ve bozulsa bile adamlar ilgileniyor.

Ucuzsa ve orijinal ise alırım.

Ama bu telefonların çoğu çakma parçalarla yükseltiliyor. Araba konusuna gelirsk 40 KM/S ile yaptığın kazada araban ortadan ikiye ayrılır.

Başka forumlarda vs denk geldim alıp memnun kalanlar vardı. Dediğim gibi öğrenciyim ve bütçemi başka şeylere harcamam gerek. 2.el almaktansa bu daha mantıklı diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim. Kararsız kaldım :/

Şikayetvar mesajlarını takmamanı öneriyorum 1 saat boyunca tüm mesajları okudum o kadar boş yapmışlar ki, yanlış gönderim de zaten iade alıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı