pckulanananpelikan
Picopat
Bence almamak daha mantıklı çünkü sonuç olarak eski bir cihaz artik iOS bir cihaz yerine Android bir cihaz almak daha mantıklı.
Alınmaz.Merhaba arkadaşlar. Öğrenciyim. Telefondan oyun oynamıyorum. Kamera pek kullanmıyorum. Sadece sosyal medya ve Google. Şu anki telefonum bozulmaya başladı. Yenilenmiş Apple 6S 16 GB almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İşimi görür mü? Teşekkürler.
Bence almamak daha mantıklı çünkü sonuç olarak eski bir cihaz artik iOS bir cihaz yerine Android bir cihaz almak daha mantıklı.
Alınmaz.
Sen önü 2014 arkası 2013 araba alır mısın ?Ya Android'den sıkıldım hem de belirttiğim gibi yani oyun vs yok araştırmalarıma göre iOS 14 almış. Teşekkür ederim görüşünüz için.
Neden peki. Görüşlerinizi bekliyorum.
Memnun mıu kalmış? Şuraya göz gezdirmeni tavsiye ederim;
![]()
EasyCep - Şikayetvar
EasyCep ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Easycep'den telefon alabilirsiniz. Sıkıntılı gelecek diye bir şey yok.Başka forumlarda vs denk geldim alıp memnun kalanlar vardı. Dediğim gibi öğrenciyim ve bütçemi başka şeylere harcamam gerek. 2.el almaktansa bu daha mantıklı diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim. Kararsız kaldım :/
Ucuzsa ve orijinal ise alırım.Sen önü 2014 arkası 2013 araba alır mısın ?
EasyCep'den telefon alabilirsiniz. Sıkıntılı gelecek diye bir şey yok.
Teknoloji şans işi. Letgo'dan bir kişiden alırsanız ve yarın telefon bozulunca adam sizi engeller dolandırmış olur ama EasyCep'den alsanız ve bozulsa bile adamlar ilgileniyor.
Ucuzsa ve orijinal ise alırım.
Başka forumlarda vs denk geldim alıp memnun kalanlar vardı. Dediğim gibi öğrenciyim ve bütçemi başka şeylere harcamam gerek. 2.el almaktansa bu daha mantıklı diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim. Kararsız kaldım :/
Sen önü 2014 arkası 2013 araba alır mısın?
iPhone 7 aldım EasyCep'ten ve nisan başından beri kullanıyorum çok memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.