Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

tosakiu

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, peşin fiyatına iPhone 11'ler birazcıkta olsa alınacak gibi. 1 2 sene kullanıp sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, peşin fiyatına iPhone 11'ler birazcıkta olsa alınacak gibi. 1 2 sene kullanıp sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Alınmaz.

Bence alınır ya, çok iyi olanı alabilirsin. Ben bir arkadaşla beraber almıştım 6 taksit 17 bin liraya, arkadaş gitti peşin sattı 17 bin liraya. Telefoncular almıyor korkutuyolar elinde kalır filan diye ama ben almıştım gayet memnundum, şimdi elimde Mi 13T Pro var aynı zevki vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

iPhone alacaksan 13 Pro'dan aşağı önermiyorum o kadar para verip 60 Hz ekran kullandırtmaları rezalet bir şey ve iPhone 11 güncelleme destepi sona erdiği için yakında uygulamalar kullanılmamaya başlayabilir.

iPhone alacaksan 13 Pro'dan aşağı önermiyorum o kadar para verip 60 Hz ekran kullandırtmaları rezalet bir şey ve iPhone 11 güncelleme destepi sona erdiği için yakında uygulamalar kullanılmamaya başlayabilir.

Şöyle diyeyim Stajyerim 1 2 sene kullanıp sonra telefon değiştireceğim t ile başlayan sitede frsat gördüm 6 ay peşin fiyatına taksik ondan yararlanmak istedim

Şöyle diyeyim Stajyerim 1 2 sene kullanıp sonra telefon değiştireceğim t ile başlayan sitede frsat gördüm 6 ay peşin fiyatına taksik ondan yararlanmak istedim
Site adını söylemek yasak değil söyleyebilirsin. Fakat yine de almanı önermem. A34 A35 A55 gibi telefonlara bakman senin için daha uygun olur

EasyCep'ten daha önce bir yakınımın alışverişi olmuştu. Gayet memnun kalmıştı. Ordan alınabilir peşin fiyatına taksit falan da vardı bi ara sanırım hala duruyor mu bilmiyorum. Eğer peşin fiyatınadan kastınız o site ise alabilirsiniz. Zaten iade edebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı