Yenilenmiş iPhone X alınır mı?

Selam hocalarım, bir telefon alacağım. 5000 hadi Max 6000 bir bütçem var. iPhone X yenilenmişi, 5100 TL idi onu düşündüm. Benim için önemli olanlar iyi bir ekran YouTube'a bol bol girerim. İyi bir kamera, öyle oyun falan hiç oynamam. En az 64 GB depolama alanı olsun. iPhone senin ekranı çok küçük olduğu için sevmedim. Bir de 2021 de 2015 ekranını kullanmak 😕,neyse iOS Android fark etmez bir de sağlam olmasj lazım. Yenilenmiş iPhone X tercih edeyim mi yoksa başka bir model alınır mı?

Aklımda Samsung Galaxy A52 de var ama bilemedim.

5000-6000 TL'ye cidden Samsung A52 mi önerdi konudaki herkes :(

Hocam S20 FE Snapdragon 865 model çok daha iyi bir tercih olacaktır sizin için.

Ayrıca A11 bionic SD 865'den daha zayıf. SD 865'in rakibi A12 bionic.
Ayrıca cihaz yenilenmiş fakat işlemciyide yenileyemiyorlar , doğal olarak bu sebeple performans olarak daha geride kalır cihaz.
Ama bana sorarsanız bütçeyi 6K ya çıkarabiliyorsanız 1-2 ay para biriktirip iPhone 11 almanızdır en iyisi.

Son düzenleme:
Xiaomi MI10t de alınabilir. O cihazla S20 feyi karşılaştırın ve hangisi sizin için daha iyi olacaksa onu alın bence.

Hocam değil mi 10t, mi 10t Pro bile S20 FE SD modeli geçemiyor? :D
Ekran, kamera, yazılım ve performans olarak S20 FE SD model daha önde.
İşlemcileri aynı fakat en iyi yazılım olan MIUI (!) sağ olsun mi 10t Pro geride kalıyor performans açısından.

Hocam değil mi 10t, mi 10t Pro bile S20 FE SD modeli geçemiyor? :D
ekran, kamera, yazılım ve performans olarak S20 FE SD model daha önde.
İşlemcileri aynı fakat en iyi yazılım olan MIUI (!) sağ olsun mi 10t Pro geride kalıyor performans açısından.

SD model Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum. Satılıyorsa onu almak tabii ki daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı