Yenilenmiş iPhone XS Max alınır mı?

drthyoo

Hectopat
Katılım
4 Mart 2021
Mesajlar
168
Merhaba arkadaşlar,

Yenilenmiş IPhone'lar satılıyor ve ben XS Max almayı düşünüyorum.
Daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ben değil
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yani güvenilir.
Nasıl cihaz hocam ekranı vs değişmiş mi herhangi bir sorun var mıydı cihazda?
 
Ben Easycep uzerinden yenilenmis iPhone XR aldim, incelemesini de yapmistim. Su an mobildeyim o yuzden giremiyorum ama actigim konulara bakarsaniz tecrubelerimi okuyabilirsiniz.
 
Face ID siz (muhtemelen darbe almış)yurt dışı çoğu ve durumu iyi olanları abartı rakamlara satıyorlar. EasyCep garanti falan veriyor diye almayı düşünüyorum

Evet, XS Max'lerde öyle bir durum var. Coğu cihaz yurt dışı veya pasaport kayıtlı oluyor. Ben Letgo'dan takip ediyorum ilanları normal satıcılara bakıyorum. Yarın birisiyle buluşacağım telefona bakmak için. Kendime liste yaptım neleri kontrol edeceğime dair. Bunları sağlarsa o telefon alabilirim neden olmasın. Bu arada 3uTools diye bir uygulama var. Cihazın içini açmadan değişen parçaları görebiliyorsun. Easycep'de XR fiyatları %90 pil sağılığı için 5500 lira civarında. Yarın bakacağım telefon 5100 lira sağlığı da %90. Bunu pazarlık yaparak daha aşağılara çekebilirim 4900 lira civarına. Satıcının dediğine göre içi hiç açılmamış. Ek olarak telefoncu amcam var buluşacağımız yerin yakınında en son olarak da ona göstereceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı