#YenilikteBenDeVarım | TOGG

1.PNG
 
Asgari ücret ile çalışan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bu aracı kaç aylık maaşı ile satın alabilecek? Benim için en önemli şey bu. Araç beni teğet geçecek ise adımı kapsüle koysalar ne olur koymasalar ne olur.
Ben de sizin gibilerin niyetini anlayamıyorum. Bak şimdi ekonomi kötü. Ekonomi nasıl düzelir? Üretim yaparak düzelir. Araba yapıp satmak bir üretimdir. Sen diyorsun ki daha arabayı üretmeden satmadan ekonomi iyi olsun. Oysaki arabayı satacağız sattıkça ekonomi düzelecek. Ben bu yazıyı yazarken iktidarı muhalefeti veya herhangi bir partiyi tutarak yazmıyorum. Şimdi diyeceksin "Sadece araba satarak mı ökönomi dözelecek" ama senin gibiler böyle yaptığı sürece ekonomi de ülke de düzelmez. Bundan önceki Devrim otomobiline de aynısını medya yaptı. Medya dedi ki: Bu yerli otomobil değil, asgari ücret düşük biz bunu alamayız, bununla uğraşmanın sırası mı falan filan... İnsanlar medyaya uydu Devrim otomobilinin sonunu bilmeyen yok sanırım. Sonuç olarak A partisi için B partisi için falan ülkeye yararı olan şeylere çamur atmayın. Ürettikten sonra sattıktan sonra ekonomi düzelmezse istediğinizi söyleyin çünkü o zaman haklı taraf siz olursunuz.
 
Ben de sizin gibilerin niyetini anlayamıyorum. Bak şimdi ekonomi kötü. Ekonomi nasıl düzelir? Üretim yaparak düzelir. Araba yapıp satmak bir üretimdir. Sen diyorsun ki daha arabayı üretmeden satmadan ekonomi iyi olsun. Oysaki arabayı satacağız sattıkça ekonomi düzelecek.
İyi de başka adam akıllı bir üretimimiz, fabrikamız yokken otomobil üretmek ne derecede mantıklı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı