Yerli Anti-Virüs: CHOMAR nasıldır?

Méticuleux

Kilopat
Daha fazla  
BKM Express'in %90 indirim kampanyasıda gördüm ve ilgimi çekti. İsmi bekçi köpeği (watchdog) olan çomardan geliyormuş. Dalga geçilse de yaratıcı bir isim olduğunu düşünüyorum :)

İndirim ile 1 yıllık lisans Anti-Virüs için 6,9₺, internet Security için ise 8,9₺ ücrete geliyor. İndirimden dolayı şans vermek istedim.
Kullanıp memnun kalan ya da sorun yaşayan oldu mu?

Projelerini %100 yerli ve yüksek teknolojili olma önceliğiyle geliştiren şirketimiz Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. CHOMAR Antivirus, kullanıcıların siber güvenlik problemlerini yenilikçi metotlarla çözen, kullanıcı deneyimini ön planda tutan, farklı platformlarda kullanılabilen küresel pazara hitap eden özgün üretimler yapmaktadır.

Türkiye'nin ilk ve tek %100 yerli teknoloji ile geliştirilen antivirüs yazılımı olan CHOMAR Antivirus, Dünyada 33 şirketin sahip olduğu en yüksek kriterli OPSWAT Gold sertifikasını eylül 2016 itibari ile almıştır. Bu sertifikaya sahip Türkiye'nin ilk ve tek antivirüs yazılı mıdır? OPSWAT Gold Sertifikası ile ürünümüzün kalitesinin tescillenmesi, dünyanın en büyük teknoloji üreticileri arasında olan Cisco, Juniper Networks, F5 Networks, Citrix, Palo Alto Networks gibi lider firmalar tarafından güvenilen ve ürünlerine entegre edilen bir ürün haline getirmiştir.

Son düzenleme:
Ben bizzat kullandım. Sistemi anlamsız derecede yoruyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ben böyle bir sorun yaşamadım şimdilik.

1612040312801.png

yenilikçi metotlarla çözen
kullanıcı deneyimini ön planda tutan
küresel pazara hitap eden özgün üretimler
🤣

Türkiye'nin ilk ve tek %100 yerli teknoloji ile geliştirilen antivirüs yazılımı olan CHOMAR Antivirus...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı