Yerli İşletim Sistemi Projesi

Boşu görmekte çok yeteneklisiniz, tebrikler.

Vallahi, PC'm başka ilde ve bozuk ama ayakişleriniz varsa telefondan olabildiğince yardım etmek isterim.
Bosu görmek mi? Gercekten komiksin...
Sonu Pardus'a benzemesin derken iyi dileklerimi ilettim sadece.

Iste "Nasil anlamak istiyor isen anlarsin" 'a cok güzel bir örnek sizin bu iletiniz.
Kavganızı başka bir konuda yaparsanız sevinirim :) Yukarıda zaten gerekli açıklamam mevcut.

Hızlı yapmayın da iyi yapın :) Acele etmeye gerek yok, yavaş yavaş giderseniz sonucu mutlaka daha iyi olacaktır. Umarım iyi iş çıkarırsınız. İyi çalışmalar dilerim :)
Keşke sizin düşündüğünüzü uygulıyabilsek ama ilk demo için biraz erkende olsa tarih verdim :/ Şuan donanımsal kernel hataları ile ilgileniyorum her şeyi planlı yapmak istiyorduk kernel işi bozdu :/

Gereksiz atışmalarla konunun amacını bozmayalım arkadaşlar bu da kilitlenmesin. :) Olayın Pardus ile alakası yok sonuçta.
Katılıyorum :)

Pisi Linüx olarak bir işe başlanmıştı ve sonucu şuan ne onu bilmiyorum, takip edemedim. İşim gereği yazılım olarak destek veremeyebilirim. Fakat manevi olarak tam destek sağlarım. Beta dahi olsa tanıdığım herkese en azından 2. bir işletim sistemi olarak kurarım. Edirnenin geneline yayarım.

Kavga yok sadece satasma var. :)
Umarim yerli isletim sistemi hayaliniz gerceklesir, bir Ubuntu yerine bu isletim sistemini kurariz.
Ayrica Geliyoo örneginiz viral (troll) haberdir, yani bilgilendireyim.

Kolay gelsin.
Doğru olabilir ama siteyi ilk gördüğümde gülme krizi geçirdim :)
Pisi Linüx olarak bir işe başlanmıştı ve sonucu şuan ne onu bilmiyorum, takip edemedim. İşim gereği yazılım olarak destek veremeyebilirim. Fakat manevi olarak tam destek sağlarım. Beta dahi olsa tanıdığım herkese en azından 2. bir işletim sistemi olarak kurarım. Edirnenin geneline yayarım.
Destekleriniz için çok teşekkürler :) 30Nisan'ı bekleyin.

*Etiketleme Sistemi Devre Dışı mı? (Uzun süredir yoktum forumda)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı