Ben kasanın fiziksel bir şey olduğunu düşünüyorum. 200 lira civarındaki iyi markaların kasalarıyla 6000 liralık sistemler bile toplanabilir. Ancak fiyat arttıkça malzeme kalitesi, kullanışlı olması, bununla beraber desteklediği şeylerin de direkt olarak artması iyidir. Şu an ben kasa alacak olsam Thermaltake ve Zalman'dan şaşmam. Thermaltake Core serisi çok iyi bir seri ve gerçekten o kasalardaki kaliteyi başka markalarda göremedim. Eğer siz de iki fotoğrafla malzeme kalitesini belli ederseniz emin olun bütün markaları geçersiniz. Burada tanınmak ve tescillenmek için zaman gerekli o kadar. Aynı kalitede daha ucuza satılan kasayı kim almaz ki? :) Metalik ve sade tipteki kasayı çoğu kişi beğenir ve bu elit bir hava katar. Yapacağınız projede başarılar dilerim. Kasalarınız fotoğraflardan güveni verecektir ben öyle düşünüyorum. Siz benden daha iyi bilirsiniz ama benim önceliğim sadelik, sağlam duruş ve kullanışlı olmasıdır. Fiziksel bir şey olsa da bazı kasalara hayranlıkla baktığım oluyor.

Ben kasanın fiziksel bir şey olduğunu düşünüyorum. 200 lira civarındaki iyi markaların kasalarıyla 6000 liralık sistemler bile toplanabilir. Ancak fiyat arttıkça malzeme kalitesi, kullanışlı olması, bununla beraber desteklediği şeylerin de direkt olarak artması iyidir. Şu an ben kasa alacak olsam Thermaltake ve Zalman'dan şaşmam. Thermaltake Core serisi çok iyi bir seri ve gerçekten o kasalardaki kaliteyi başka markalarda göremedim. Eğer siz de iki fotoğrafla malzeme kalitesini belli ederseniz emin olun bütün markaları geçersiniz. Burada tanınmak ve tescillenmek için zaman gerekli o kadar. Aynı kalitede daha ucuza satılan kasayı kim almaz ki? :) Metalik ve sade tipteki kasayı çoğu kişi beğenir ve bu elit bir hava katar. Yapacağınız projede başarılar dilerim. Kasalarınız fotoğraflardan güveni verecektir ben öyle düşünüyorum. Siz benden daha iyi bilirsiniz ama benim önceliğim sadelik, sağlam duruş ve kullanışlı olmasıdır. Fiziksel bir şey olsa da bazı kasalara hayranlıkla baktığım oluyor.

Yanlış düşünüyorsunuz. Çünkü Gerekli oyun soğutma için önemli bir faktörlerden biridir aslında kasa. Soğutma için gerekli olan hava akışını sağlarsanız yüksek performansı elde edersiniz ve parçalarınızın ömrünü uzatmış olursunuz.

Naçizane tavsiyem, yol yakınken geri dönün ; yapılmışı değil, yapılmamışı yapın. "Kasa" alanında kendini kanıtlamış olmasına rağmen, pazar payı kaybeden buyuk markalar var.

Naçizane tavsiyem, yol yakınken geri dönün ; yapılmışı değil, yapılmamışı yapın. "Kasa" alanında kendini kanıtlamış olmasına rağmen, pazar payı kaybeden buyuk markalar var.

Çok güzel konuşuyorsunuz ama yapılmamışı yapmak nedir söyler misiniz? Sıfırdan hiçbir şey yapılamaz siz sadece geliştirirsiniz. Size şöyle söyleyeyim ürün var ürün var anladınız mı şimdi. Yeni bilgisayar kasası almak isteyenlerin hemen hemen hepsi kasa modifikasyonunu istiyor ama yapamıyorlar senin bunu sunman tamamen senin kazancına olacak bir şeydir.

Sinan Bey Merhabalar ; elbette söylediklerinizde doğruluk payı var. Ancak kimsenin zarar etmesini istemem. Söz gelimi ; ben kasa alacak olsam kendini sayısız defa ispatlamış, binlerce ürün satmış bir markayı tercih ederim. CoolerMaster, Net. (Sinan Bey elbette herkesin farklı tercihi olabilir ; ben de potansiyel bir kasa alıcısı olarak kendi fikrimi sunmak istedim) - Elbette "binlerce ürün satmış" olmak kalite'nin garantilenmesi anlamına gelmiyor ancak umarım ne demek istediğimi anlatabiliyorumdur. Üstelik desktop computer satışlarındaki azalmayı da göz önünde bulundurmak gerekir diye düşünüyorum. Mesajınız için teşekkürler, sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar bu arada (gerçi eminim sizin de aklınıza gelmiştir ama yine de bahsetmeden edemedim) ; eger ürününüzün hakikaten fark yaratabileceğini düşünüyorsanız Indiegogo veya Kickstarter gibi siteleri kesinlikle denemelisiniz. Kimbilir ; masraflar bedavaya gelebilir, hatta bunun çok daha ötesine de geçebilirsiniz ; üstelik bedavaya gelen tek şey "masraflar" olmaz, bir de üstüne reklamınız yapılır. Sağlıcakla kalın, projenizde başarılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı