Yerli üretim telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlk aşamada en ucuz cihazlar üretilecek ve bütün markalar montaj yapmayacak bazıları biraz daha detaya inecek. Şuan ki amaç 200 dolar vergi olayından muaf olmak o yüzden Redmi 9a gibi modeller üretiliyor.
 
Vestel Z20 kullandım. Benimki sorunsuzdu fakat sorunlu olma ihtimali yüksek bir model. Teknik servisi berbat olduğu için güvenip tekrar Vestel almam.

Arkadaşımın aynı model telefonu bozuk çıktı. Elinde kaldı telefon. O servise veriyor, servis ona geri veriyor. Top oldu telefon. Ondan ona, ondan ona.

Geçen Samsung Buds Live aldım. Sorunlu çıktı. Bir haftaya parasını hesabıma yatırdılar. 3-5 kuruş ucuza alacağım diye risk almaya gerek yok. Gittim tekrar Samsung aldım o parayla. 100 kere sorun çıksa 100 kere alırlar.
 
Reeder P13Blue kullanıyorum memnunum bence alınır.

Aynısı babamda var çok kötü bir telefon insanları kandırma.
1-Dokunmatik ve ekranı çöp.
2-Yıl olmuş 2021 o fiyat bandında bir telefonda Type-C yok.
3-Telefonun yazılımı çok kötü.
4-Telefon 4 çekirdek.
Daha ne kadar kötü olsun ?
 
Ben yerli telefonların içinin toplama PC gibi olduğunu düşünüyorum içini nereden topluyorlar bilgim yok ama sadece dışı "yerli" diye düşünüyorum.
 
3 yıldır falan GM8 kullanıyorum ve şunu diyebilirim ki kelimenin tam anlamıyla çöp bir telefon, hangi eksisinden başlasam ki? Mesela jak girişine bir kulaklık takınca o kulaklığı anında bozuyor telefon.
Telefon, takılan kulaklığı bozuyor mu? Aynı telefonu 10 farklı kulaklıkla kullanmışımdır hiçbirinde bir sorun yok.
 
Yerli sayılmazlar ki zaten en fazla telefonun dış görünümü hallederler kalanı yabancı ve bende bir aralar T80 kullandım memnun değildim 2 ay geçmeden hoparlörü sıkıntı oldu video açıyorsun videonun 2 katı cızırtı geliyordu en son kökten gitti tamir ettirdim oyun performansı kötüydü kamerası orta belki depolaması 16 GB sistem zaten 7 GB falan pil desen idare ederdi sonra bıraktım Redmi Note 8 Pro'ya geçtim bu da 3 ay canavar 6 ay sonrası çöp.
 

Geri
Yukarı