Yeter artık toksik kitle

Bir online oyun kitlesi kadar iyidir. Oyunu bırakmanızı öneririm o oyunun kitlesi sizi hak etmiyor.

CT oynuyoruz, adam Midden Rush atıyor ve ölüyor. Tabii, kalan 3 kişi arkadaşı onlar gitmese olmaz. Hop kaldım mı 1V5, ben eli götürmeye çalışıyorum çocuklar şunu konuşuyor:

-Kanka bu adam ***.

-Aynen kanka.

-Bu adam tam bir ************ değil mi?

-Aynen kanka.

Şeytan diyor aç mikrofonu. Ses hırlamaya dönüşene kadar söv. En son bıraktım oyunu yediremeyip.

Valorant oynuyordum az önce vandal almadım diye sövdüler, Odin aldım Odin neden alıyorsun ** dediler, bir el kazandık hile diye küfür ettiler, oyunu iyi oynadım ana bacı girdiler, kötü oynadım ne kötü oynuyorsun diye takım dövdü, takımca kötü oynadık *** gibi oynuyorsunuz dediler ne olacak bu oyunun hâli çok merak ediyorum. Artık tek çare Avrupa sunucusu.
Aynı şeyi ben de çok yaşadım. Türkiye sunucusu olmayan, Türkler tarafından pek tercih edilmeyen oyunlara yöneldim.

Valorant oynuyordum az önce vandal almadım diye sövdüler, Odin aldım Odin neden alıyorsun ** dediler, bir el kazandık hile diye küfür ettiler, oyunu iyi oynadım ana bacı girdiler, kötü oynadım ne kötü oynuyorsun diye takım dövdü, takımca kötü oynadık *** gibi oynuyorsunuz dediler ne olacak bu oyunun hâli çok merak ediyorum. Artık tek çare Avrupa sunucusu.
Peki Avrupa sunucusunu ne sanıyorsun? Emin ol orada daha çok toksik var. LoL'den biliyorum.

Aynı şeyi ben de çok yaşadım. Türkiye sunucusu olmayan, türkler tarafından pek tercih edilmeyen oyunlara yöneldim.

Hocam türkler tarafından tercih edilmeyen oyuna geçiyorsun yarını bir bakmışsın hepsi yine orada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı