Yeter artık toksik kitle

Kanka 50ms alıyorsan Frankfurt'da hiç uğraşma. Ha benim gibi canın sıkılır Türk'de yaşıtlarınla girersen sorun olmaz.

Valorant oynuyordum az önce vandal almadım diye sövdüler, Odin aldım Odin neden alıyorsun ** dediler, bir el kazandık hile diye küfür ettiler, oyunu iyi oynadım ana bacı girdiler, kötü oynadım ne kötü oynuyorsun diye takım dövdü, takımca kötü oynadık *** gibi oynuyorsunuz dediler ne olacak bu oyunun hâli çok merak ediyorum. Artık tek çare Avrupa sunucusu.
Bilgisayar alınca başlamayı düşünüyordum. Durum böyleyse acaba hiç başlamasam mı?🤔

10 yaşındaki çocuklardan sanal ortamda ne beklerdin? Saygı duymalarını mı?

Tabii ki evet? Ben 10 yaşındayken videomu izler Minecraft'ımı haftada 1 saat oynayıp mutlu mutlu diğer haftayı beklerdim, o çocuk sanal ortamda bu yaşta küfür ediyorsa bu ailesinin sorumsuzluğudur!

Saçmalıkların yaşla ilgisi yok Rainbow oynuyorum arada yaşı küçük çocuklar geliyor yabancı Batı Avrupa ülkelerinden. Gayet efendi saygılılar bizim küçük ..... çocukların ağzından ana, avrat küfür eksik olmuyor. Bazı aklıyla arası olmayanlar da oyuna ve firmaya suç bulmuş. Bir şey soracağım size. Şaka mısınız? Firma küfür eden oyuncu başına ödül mü saçıyor? Adamlar bin tane video yaptı, uyarı veriyor, her türlü önlemi alıyorlar. Oyunla falan ilgisi yok kardeşim.
Dünya çapında bir olay falan da değil.
Eğitim, kültür, cehalet böyle şeyler. Çocuğu yapıp yapıp sokağa fırlatıyorlar. Sonrası da malum zaten. Ailesi de kendisinden farklı mı sanki çocuğun?
Olay oyun falan değil gençler. Bunlar yarın öbür gün büyüyecek meslek sahibi çıkıp bu tavrı meslek hayatlarına da yansıtacaklar. Keşke şunlar oyunla sınırlı kalsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı