Yetkililerin hiç soruları olmuyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla bilgisayar üzerinden demek istedim.
 
Olmaz mı?
 
Dediğim gibi teknik olarak hepimizin yeterli bilgisi olduğu için bilgisayarla alakalı sorunumuz olsa bile kendimiz çözebiliyoruz. Tabii bu kendi başımıza her şeyi çözebileceğimiz anlamına gelmiyor. Herkesin elbet yardıma ihtiyacı olur. :)

Bundan başka, şahsen, uzun süredir bilgisayarlarla alakalı hiçbir sorun yaşamadım. Teknik olarak geçenlerde sistemimi yükseltirken ekran kartını PCIe girişine oturtmadığım için görüntü gelmemişti ama çabucak fark edip düzelttim. Oyunlarla ilgili DLL hatası vs. hiç başıma gelmedi desem yeri. Sadece Fallout 3 için xlive.dll ile ilgili bir sorun yaşayıp hemen kendi başıma GFWL indirerek bunu çözmüştüm. Tabii sorunum olunca hemen konu açmak yerine mevcut konuları ve kaynakları da kontrol ediyorum. Her şeyin sonucu bir sonuç alamazsam kendi konumu da açarım. :)
 
Hmm cevaplar için teşekkürler konu kapanabilir.
 


 
Yetkililer haça hiçi dağlarındaki kutsanmış toprak kütlelerinde bulunan פרמש tanelerinin sinerjik patlamaları sonucu füzyon reaktörlerine nükleerler yüklerler. Bu nükleerler, enerji bakımımdan volkanik bir ateş magması barındıran nadir bir kimya harikasıdır. Moderatörler sorunları olduğunda Ulu Bilge Kutuğ'a bu nükleerlerden 1 libre toplayıp götürerek istedikleri her sorunun cevabını alabilirler. Ancak bu bilgiyi verdiğim için muhtemelen bana ebedi volkan hapishanesinde müebbet cezası verilecek. Ardından ise Ulu Bilge Kutuğ'un ağzından şu sözler çıkacak:
"קםגצדףדצגירגידןרמדלדמצ 321לגחגחגןדךתדלדןגרצלגךלגחגקךחגדלגחגלגפדצגלכצלגגצלגתגגללכחגחג₪₪ץדש."
Şaka tabii ki üstte de denildiği gibi Mod'lar da insan. Onlar da konu açar, sorusunu sorar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı