Yıl 2013 gibi yazalım

Dostlar, sistem topladım. 16 GB 3000 MHz RAM, ASUS Z87-PRO anakart, i7 4770 + GTX 770 aldım. Sizce i7 4790K alıp devam mı edeyim yoksa yıl sonunda çıkacak olan GTX 780 Ti mı alayım ?

Bu arada kasam Cooler Master HAF 912 (camlı kapağı olan versiyon)

NOT: Bu sistem gerçekten vardır ve hala kullanıyorum. 9 yılı doldurdu maşallah hiçbir sıkıntısı olmadı.
GTX 980 kullanıyorum, süper.
Hocam 2013'te böyle bir kart mevcut değil, 2015'te çıkıyor GTX 980
GTA V çıkacak, Kasım ayını sabırsızlıkla bekliyorum. PS3'üme alacağım. 7 sene sonra içimden bir ses kısa süreliğine de bedava olacağını söylüyor. PS4 alacak param kalmadı. Geçen arkadaşım Xbox 360 almış 61 oyun + 2 kol toplam 950 ₺ civarına. Geçen onlarda 4 arkadaş 4 kol alıp Blur oynadık cips ve kolasına.

Son düzenleme:
Hocam 2013'te böyle bir kart mevcut değil, 2015'te çıkıyor GTX 980.

2014 sandım, ve GTX 980 2014 yılında çıktı.

GTA V çıkacak, Kasım ayını sabırsızlıkla bekliyorum. PS3'üme alacağım. 7 sene sonra içimden bir ses kısa süreliğine de bedava olacağını söylüyor. PS4 alacak param kalmadı. Geçen arkadaşım Xbox 360 almış 61 oyun + 2 kol toplam 950 ₺ civarına. Geçen onlarda 4 arkadaş 4 kol alıp blur oynadık cips ve kolasına.

Ben de Xbox One aldım, Xbox one>xbox 360 = PS3.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı