Kendisi şu an tatilde ama @Mutluww'un tüm konuları olabilir.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Çekirdek çitleyen insanların hayatlarında bir hedefi yok mu?
Dün arkadaşlarımla otururken hadi bir çekirdek kola yapalım dediler, yahu kolayı anlarımda çekirdeğin amacı nedir? Kabuğunu çitletip içindekini mi yemek? Yani insanlar bunu yapınca sanki bir şey başarmış gibi mi hissediyor?
Turbox bilgisayarların satılma amacını çözdüm
Arkadaşlar uzun süre düşünmüştüm "bir insan bunu neden satar neden alır?" Derken aklıma ilk aldığım bilgisayar geldi. Çok iyi hatırlıyorum büyük bir heyecan ile Evkur'a gitmiştik girer girmez tam karşıda duran monitörü 21, 5 inç olan ama o zamanlar gözüme 120 inç Ultra HD TV'ler gibi gözüken o...
Recep Baltaş'ın R5 2600 Hayranlığı
Recep Baltaşı zaten çok severim, R5 2600 ile bu kadar çok ilgilendiğini bilmiyordum, gizli bir hayranlığı var bence. Şunlara bakar mısınız?
Bir erkek neden 30 yaşından önce evlenir?
Yahu arkadaşlar, belki biraz kızacaksınız ama bu duruma cidden anlam veremiyorum. Bakın sizlerin iyiliği için söylüyorum: bir erkek 30 yaşından önce evlenmemeli, yani evlenecek bir erkeğin kendine ait evi, en az 10 bin TL maaşı olmalıdır. Ben sizleri düşünüyorum ama daha çok çocuklarınızı...
Erkekler kız düşürmek için mi Technopat'a üye oluyor?
Arkadaşlar, fark ettiniz mi kızların sayısı az olsa da açtıkları konular çok fazla cevap alıyor? Yani saçma bir konu olsa bile kızlara mutlaka cevap vermek zorundaymış gibi hissedenler var.