Yıl olmuş 2020 CS:GO oynanır mı?

Eğer sadece eğlenmek için oynarsanız olabilir. Bende indireli çok olmadı, 3 hafta olmuştur belki. Oyuna giriyorum ve kafama ne eserse o şekilde oynuyorum. Geçen günlerde mesela takımıma trol bir adam geldi. Bana falan sıktı. Kanser olacağıma çektim pompalıyı sıktım kafasına geçtim.

Gta' nın bedava olması güzel oldu. Zaten hile gelceğini düşünmüyorum çünkü arkadaşlarla oynayacağız. Her public serverinde 10 kişi görüyorum ben. Yanlışım varsa düzeltin çünkü hiç girmedim oyuna. Videolarda rockstarın public serverlarında 4 5 adam gördüm.

İyi bir CS:GO oyuncusu değilim, ancak CS:GO'dan nefret etmiyorum çünkü herkesin yakındığı hileciler ile pek karşılaştığım olmuyor.

Yakinmanizin sebebi bu heralde, bu tip bir oyuncu profilinde oldugunuz surece oyununuza ayni sizin gibi hileci, toxic kisiler gelicek.
CS:GO mac eslestirmesi yaparken herkesi guvenirligine gore filtreleyip oyle yapiyor buna Steam’da yaptigin seylerde dahil ornegin kac oyunun oldugu, kac saattir oynadigin vb. Suana kadar 3bin saate yakindir oynadim ve aylardir birkere bile hileyle karsilasmadigimi soyleyebilirim. Demekki siz hic iyi bir izlenim olusturmuyorsunuz.
Peki ben oyunda ne yapıyormuşum ? Milletin anasına bacısına kayıp oyun zevkinin içinden geçene kadar ölüm maçında mevlana mı açıyorum ? Oyunda tek yaptığım şey oynamak ve info vermek ? Zamanı geldiğinde eco kalmak. Cs:Go da 1200 saatim olmasına rağmen hala nova 2 yim ve bıktım iyiki de vac ban atmışlar yoksa bu bağımlılıktan kurtulamıyodum. Teşekkürler valve.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı