Yıl olmuş 2020 CS:GO oynanır mı?

Tamam yani ne diyim kesin hiledirler.

Aynen hocam bencede, siz en iyisi uzak durun CS’den. 😂 He bide son olarak lutfen bir daha rekabeti yuksek online oyunlarda hile acmaya calisip oyunlarin icine etmeyin.
Tamam kankam sen çok doğrusun sen mm yolunda devam et belki bir gün hilelerden global olursun. Rankın silver galiba hiç hile görmemişsin çık bi mg nova ruslar başlıyor.
Faceite girsen herkese hile diye geçinirsin bana burda sen git hile aç falan diyosun. Daha hiçbir şey demiyorum . Hala mm oynuyosan susuyorum. :p

Hiçbir oyun bitmez diye bir şey yok her oyun biter bana bitmeyen bir oyun söyleyin hala oynanan ama çok fazla oynanan bir oyun söyleyin.

3500 küsür saatten fazla CS oynamış biri olarak söylüyorum ki hile gelmiyor diyen ya gelen hilenin farkında olmuyordur ya da kendi hile kullanıyordur 5 maçtan garanti 3'ü hile geliyor eğer illa CS:GO tarzı oyun istiyorsanız CoD Warzone oynayın çok daha iyi grafikleri var ve modern.
CoD Warzone? CS:GO ile alakası yok, birisi FPS Battle Royale oyunu, birisi FPS Rekabetçi oyunu.

Başlamayın. Başlarsanız bırakamazsınız. Kanser olursunuz. Rüteniz Silver ise aboow vay halinize. Kitlesini anlatmaya gerek yok. Her ne kadar kanser olsam da her oynayışımda, tekrar tekrar giriyorum. Siz girmeyin yazık olur. Zaten hile de açmışsınız Vac Ban yemişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı