Yılbaşını Kutlamayan İnsanlar

Siz Yılbaşı kutluyor musunuz?

• Evet.

Oy: 66 41,5%
  • Hayır. (Nedenini belirtiniz.)

Oy: 93 58,5%

• Oy verenlerin toplamı
    159
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müslüman olduğum için kutlamıyorum. Çok açıklama yapmayı da gereksiz buluyorum. Allah'ın yasakladığı şeylerin açıklamasının yapılması dahi çok saçma bence.

Evimde kutluyorum. Sevdigim insanlarla, esimle dostumla. Zaten hicbirimizin fazla ickiyle falan arasi yok. Disarida dagitanlara da anlam veremiyorum. Din takintili olup kutlamayanlara anlam veremedigim gibi.
Bu yil ayricalik yapip agac susleyecegiz. Sirf dindoslar haram dedigi icin inat. Bu da agacimiz ve pisilerimizden biri. Kerata agactaki suslere ziplamaya bayiliyor. 😺
Özentiliğin bu kadarı.
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Ov Ye

• Üzgün
İfadeler: Jiw
Müslüman olduğum için kutlamıyorum. Çok açıklama yapmayı da gereksiz buluyorum. Allah'ın yasakladığı şeylerin açıklamasının yapılması dahi çok saçma bence.
Allah'ın yasakladığı dediğiniz? O nedir ben onu tam anlayamadım da?

Evimde kutluyorum. Sevdigim insanlarla, esimle dostumla. Zaten hicbirimizin fazla ickiyle falan arasi yok. Disarida dagitanlara da anlam veremiyorum. Din takintili olup kutlamayanlara anlam veremedigim gibi.
Bu yil ayricalik yapip agac susleyecegiz. Sirf dindoslar haram dedigi icin inat. Bu da agacimiz ve pisilerimizden biri. Kerata agactaki suslere ziplamaya bayiliyor. 😺
Hocam tabii ki kutlayın.(!) |
Henüz eğlenebilme şansınız varken çok güzel değerlendirin.

Dinimize göre yasak.
Nesi yasak yani onu soruyorum? Allah'ın yarattığı gezegenin Allah'ın yarattığı güneş etrafında tam tur dönmesi ve takvimlerde yeni bir yıl başlaması mı yasak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı