TheNightFuRy
Kilopat
Müslüman olduğum için kutlamıyorum. Çok açıklama yapmayı da gereksiz buluyorum. Allah'ın yasakladığı şeylerin açıklamasının yapılması dahi çok saçma bence.
Özentiliğin bu kadarı.Evimde kutluyorum. Sevdigim insanlarla, esimle dostumla. Zaten hicbirimizin fazla ickiyle falan arasi yok. Disarida dagitanlara da anlam veremiyorum. Din takintili olup kutlamayanlara anlam veremedigim gibi.
Bu yil ayricalik yapip agac susleyecegiz. Sirf dindoslar haram dedigi icin inat. Bu da agacimiz ve pisilerimizden biri. Kerata agactaki suslere ziplamaya bayiliyor.☺
Allah'ın yasakladığı dediğiniz? O nedir ben onu tam anlayamadım da?Müslüman olduğum için kutlamıyorum. Çok açıklama yapmayı da gereksiz buluyorum. Allah'ın yasakladığı şeylerin açıklamasının yapılması dahi çok saçma bence.
Hocam tabii ki kutlayın.(!) |Evimde kutluyorum. Sevdigim insanlarla, esimle dostumla. Zaten hicbirimizin fazla ickiyle falan arasi yok. Disarida dagitanlara da anlam veremiyorum. Din takintili olup kutlamayanlara anlam veremedigim gibi.
Bu yil ayricalik yapip agac susleyecegiz. Sirf dindoslar haram dedigi icin inat. Bu da agacimiz ve pisilerimizden biri. Kerata agactaki suslere ziplamaya bayiliyor.☺
Bu tarz düşünen insanlardan tiksiniyorum ve gerçekten insanlığımı tekrar sorguluyorum.Sirf dindoslar haram dedigi icin inat.
Dinimize göre yasak.Allah'ın yasakladığı dediğiniz? O nedir ben onu tam anlayamadım da?
Peygamber Efendimiz: Kim bir kavme benzemeye çalışırsa, o da onlardandır.Allah'ın yasakladığı dediğiniz? O nedir ben onu tam anlayamadım da?
Sözde saygı duyuyorlarmış işte kardeşim..Bu tarz düşünen insanlardan tiksiniyorum ve gerçekten insanlığımı tekrar sorguluyorum.
Nesi yasak yani onu soruyorum? Allah'ın yarattığı gezegenin Allah'ın yarattığı güneş etrafında tam tur dönmesi ve takvimlerde yeni bir yıl başlaması mı yasak?Dinimize göre yasak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.