Yılların mücadelesi: AMD ve Intel

Herkese merhaba. Evet, bilgisayar eskiden beri en aktif kullanılan teknolojik bir icattır ve bilgisayarla beraber bileşenler ve parçalar da günümüzde önemi arttı. Özelikle toplama bilgisayarlar için durum.
Ya AMD işlemci mi alsam Intel mi?
Tabii ki de AMD. Neden peki?
Fiyat olarak düşük performansı tam mükemmel tam bir bütçe dostu arada bir ısınma çıkarıyordu ama çok uygun ve performanslı. AMD aynı zamanda rakibi NVIDIA. Şunu söylemem lazım gerçekten ekran kartı olarak da çok iyi bir firmadır AMD. Özelikle GTX1050 Ti ve RX570 mücadelesi neyse bu konu 1650 kadar gider. Fakat son dönemlerde Intel çok geri kaldı AMD göre. Ama şunu söylemem lazım 10.nesil’le beraber müthiş çıkış yakaladı. Intel'de F/P dibine kadar vurdu. i5 10400F kelimeler yetmez müthiş işlemci. Şimdi bu mükemmel sistemlerin başında AMD Ryzen 5 3600X baba işlemci fakat. Intel i5 10400F bu sistemlerin başına geçti bakıyorum da bu sefer Intel hem bütçe olarak hem de performans olarak öne geçti. Harikasın Intel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugüne kadar hiçbir şekilde (aile üyeleri de dahil) AMD kullanmayıp hayat boyu Intel kullanan biri olarak Ryzen diyorum.
 
6k101238nwor.png

Ben, sadece izlemeye geldim 😁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı