YKS 10-13 bin hedefi yetişir mi?

• Konuyu başlatan IvenLu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 326
Hocam önemli olan sizin inanmanız burada gördüğün gibi bazıları kolay yaparsın diyor bazıları ben dahil zor emek ister diyor siz elinizden geleni yapın günlük 8 saatin altına düşmeyin biz burada zor desek bırakacak mısın çalışmayı sen elinden geleni yap da inşallah gelecek. Mesela ben kendimi biliyorum 100 bin koydum hedefimi günlük 6-7 saat çalışıyorum ne gelirse artık.
Belli bir bölüm ya da hedefiniz var mı hocam. Şahsımca 100 binden daha iyisi yapılabilir 6-7 saat çalışmayla.

Belli bir bölüm ya da hedefiniz var mı hocam. Şahsımca 100 binden daha iyisi yapılabilir 6-7 saat çalışmayla.

Hocam ben şu şekilde düşünüyorum daha iyi bir sıralama gelirse mühendislik yazmayı düşünüyorum 100k üstü de gelirse hemşirelik yazıp diyabet hemşiresi lisansı almak istiyorum.

Hocam ben şu şekilde düşünüyorum daha iyi bir sıralama gelirse mühendislik yazmayı düşünüyorum 100k üstü de gelirse hemşirelik yazıp diyabet hemşiresi lisansı almak istiyorum.

50 bin sıralama yaparsan Bursa Uludağ ya da ESOGÜ gibi ünilerde mühendisliklere, sağlık bölümü istiyorum dersen eczacılığa gidebilirsin. Bence hedefinizi düşük tutuyorsunuz hocam. 50 bin iyi bir hedef olabilir bence.

50 bin sıralama yaparsan bursa uludağ ya da esogü gibi ünilerde mühendisliklere, sağlık bölümü istiyorum dersen eczacılığa gidebilirsin. Bence hedefinizi düşük tutuyorsunuz hocam. 50 bin iyi bir hedef olabilir bence.

Bilmiyorum bugün Özdebir denemesine girdim matematikde 6 soru işaretledim o yüzden çalışmaya devam edeceğim artık ne yapabilirsem bir de temel biraz var ama sorularda tıkanıyorum sizce temel atma kampını izlemeli miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı