YKS 10-13 bin hedefi yetişir mi?

  • Konuyu başlatan IvenLu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 326

IvenLu

Femtopat
Katılım
26 Ocak 2025
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mezun bir YKS sayısal öğrencisiyim ve maalesef yaz dönemimi boş geçirdim. Bu ay da çok düzensiz çalıştım. Yarın dershanenin sınıf belirleme sınavı var, açılmasına ise 1 hafta. Yüksek bir hedefim var. Akdeniz tıp istiyorum ya da 10 bin, en kötü 12-13 bin; aşağısı kurtarmaz. 2025 YKS'de TYT-AYT 58-12 yaptım sıralamam 340 bin, OBP 85. hedefim yüksek olduğu için stresli hissediyorum. Sizce yapılabilir mi? Yarın gelip deneme sonucumu da yazacağım. Fikriniz benim için önemli. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Mezun bir YKS sayısal öğrencisiyim ve maalesef yaz dönemimi boş geçirdim. Bu ay da çok düzensiz çalıştım. Yarın dershanenin sınıf belirleme sınavı var, açılmasına ise 1 hafta. Yüksek bir hedefim var. Akdeniz Tıp istiyorum ya da 10 bin, en kötü 12-13 bin; aşağısı kurtarmaz. 2025 YKS'de TYT-AYT 58-12 yaptım. Hedefim yüksek olduğu için stresli hissediyorum. Sizce yapılabilir mi? Yarın gelip deneme sonucumu da yazacağım. Fikriniz benim için önemli. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
İmkansız diye birşey yoktur sadece disiplinli ve düzenli çalış normalden biraz daha fazla çalışsan iyi olur ama sakın disiplini elinden bırakma 1 kere bıraktınmı bidaha toplaman çok zor olur.
 
Hocam bende ilk 100k istiyorum takipdeyim o yüzden fakat ilk 10 bin zor bir hedef emek isteyen bir hedef sıkılmadan zaman kaybetmeden çalışmanız lazım ben tavsiye veriyorum ama kendim ne kadar dayanacağım bilmiyorum.
 
Zor diyen arkadaslara takilma 8 ay boyunca adamakıllı calisan adam sifir olsa bile ilk 10 bine girebilir. Sen calismana bak yeter.

Hocam yapılabilir ama kolay bir hedef değil neredeyse 60 AYT 100 civarı TYT yapması lazım.
 
Zor diyen arkadaslara takilma 8 ay boyunca adamakıllı calisan adam sifir olsa bile ilk 10 bine girebilir. Sen calismana bak yeter.

Sen 10 binleri falan çocuk oyuncağı mı zannediyorsun, ne kadar çalışırsan çalış iş belli bir noktadan sonra şans, ruh hali, stres yönetimi gibi şeylere kalıyor. Çalışmak bile yetmeyebilir bazen.
 
@Teknocuk Zor olan kısım zaten uzun süre disiplinli bir şekilde adam akıllı çalışmak. Üç dört saat ile olacak iş değil. Evet çalışsa herkes yapar, ama herkes çalışamaz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı