YKS 10-13 bin hedefi yetişir mi?

• Konuyu başlatan IvenLu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 298
Sen 10 binleri falan çocuk oyuncağı mı zannediyorsun, ne kadar çalışırsan çalış iş belli bir noktadan sonra şans, ruh hali, stres yönetimi gibi şeylere kalıyor. Çalışmak bile yetmeyebilir bazen.
17 binden mezuna biraktim kardes gunde 2-3 saat calismayla. Ha, benim temelim saglamdi o ayri. Siz bu sinav isini cok buyuk yetenek gerektiren bir sey zannediyorsunuz.

@Teknocuk Zor olan kısım zaten uzun süre disiplinli bir şekilde adam akıllı çalışmak. Üç dört saat ile olacak iş değil. Evet çalışsa herkes yapar, ama herkes çalışamaz.
Allah Allah, calismak mi gerekiyormus saka yapiyorsun. 8 ay calisip yapabilmek icin gayet yeterli bir sure arkadasin gozunu bosa korkutmayin.

Hocam yapılabilir ama kolay bir hedef değil neredeyse 60 AYT 100 civarı TYT yapması lazım.
Kardes zaten konu sahibinin sordugu yapilabilir mi yapilamaz mi degil mi?

Agzi olan konusuyor be kardesim. Bilginiz yoksa sacma sapan fikirlerinizi kendinize saklayin yok OBP kirik zaten demeler, yok 5 bin yapman lazim demeler. 8k yapsa zaten 10kya cekecek o. Adam tercih yapmamis neyin kirik OBP'si?

OBP ve sıralama eklemeyi unutmuşum ekledim. Derece için düşük denebilir 85.
Dostum yapman gereken net seneden seneye degisir ancak sen calismalarini siki tut 8 ay gayet yeterli bir sure temelin olmasa bile. Bu surecte yapacagin sey bilmedigin konulari ogrenip 2-3 soru bankasindan cozup yanlislarini hatim edip deneme cozmek bu kadar.

17 binden mezuna biraktim kardes gunde 2-3 saat calismayla. Ha, benim temelim saglamdi o ayri. Siz bu sinav isini cok buyuk yetenek gerektiren bir şey zannediyorsunuz.

Allah Allah, calismak mi gerekiyormus saka yapiyorsun. 8 ay calisip yapabilmek icin gayet yeterli bir sure arkadasin gozunu bosa korkutmayin.

Kardes zaten konu sahibinin sordugu yapilabilir mi yapilamaz mi degil mi?

Agzi olan konusuyor be kardesim. Bilginiz yoksa saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayin yok OBP kirik zaten demeler, yok 5 bin yapman lazim demeler. 8K yapsa zaten 10kya cekecek o. Adam tercih yapmamis neyin kirik OBP'si?

Birader burada boş boş konuşma ilk 13 de değil ilk 20ye girenlerin %90'ının OBP'si 100 zaten özel okul talebesi. Bilgim de var senin güttüğün koyun kadar anladın gerisini. Burada milleti cahillikle suçlayıp ilgi toplamaya çalışma harbi bozuşuruz.

Birader burada boş boş konuşma ilk 13 de değil ilk 20ye girenlerin %90'ının OBP'si 100 zaten özel okul talebesi. Bilgim de var senin güttüğün koyun kadar anladın gerisini. Burada milleti cahillikle suçlayıp ilgi toplamaya çalışma harbi bozuşuruz.
Bos fici cok langirdar kardesim. Senin deneyimin ne de konusuyorsun? Bizzat kendimden ve cevremden konusuyorum ben. Sifir olup da 76 OBP ile 15k yapan adam taniyorum bu seneden. Seviyeni bozman zaten senin bilgini cikartiyor ortaya.

Maalesef haklısınız hocam OBP büyük haksızlık benim hesaplamam OBP beni 3K falan geri atıyor ogmnin puan hesaplama sitesinden baktım ne kadar doğru bilmem. Bu arada hesapladığım netleri de bırakayım bu 8400-8500 sıralaması.

1758477552670.png

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    18,2 KB · Görüntüleme: 6
@Teknocuk Cümlemi adam akıllı okumuyorsun herhalde. Ben 8 ayın yetersiz bir süre olduğunu iddia etmedim. Kimse de yapılamayacağını söylemedi zaten. Arkadaşın gözünü boşa korkuttuğumuz falan yok. Ama KOLAY değil. Sen burada gelip de bu işi çok kolay bir şeymiş gibi anlatırsan boş yapmış olursun.

@Teknocuk Cümlemi adam akıllı okumuyorsun herhalde. Ben 8 ayın yetersiz bir süre olduğunu iddia etmedim. Kimse de yapılamayacağını söylemedi zaten. Arkadaşın gözünü boşa korkuttuğumuz falan yok. Ama KOLAY değil. Sen burada gelip de bu işi çok kolay bir şeymiş gibi anlatırsan boş yapmış olursun.
Senin okudugunu anlaman yok asil be guzel kardesim. Git oku o cumleyi, nerede kolay yaziyor?

Maalesef haklısınız hocam OBP büyük haksızlık benim hesaplamam OBP beni 3K falan geri atıyor ogmnin puan hesaplama sitesinden baktım ne kadar doğru bilmem. Bu arada hesapladığım netleri de bırakayım bu 8400-8500 sıralaması.

Eki Görüntüle 2577382
Seneden seneye degisir ama 100 TYT 70 AYT civari yapman lazim. Bu netler aklinda bulunsun benim sana tavsiyem de ilinde her hafta deneme yapan bir yere kaydolman. O denemelerin analizlerini iyi yaparsan cok sey katar.

Eki Görüntüle 2577382

Hocam önemli olan sizin inanmanız burada gördüğün gibi bazıları kolay yaparsın diyor bazıları ben dahil zor emek ister diyor siz elinizden geleni yapın günlük 8 saatin altına düşmeyin biz burada zor desek bırakacak mısın çalışmayı sen elinden geleni yap da inşallah gelecek. Mesela ben kendimi biliyorum 100 bin koydum hedefimi günlük 6-7 saat çalışıyorum ne gelirse artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı