YKS 110 gün kala 200 bin yapılır mı?

AYT mat için mantığını ve kurallarını anladığın konu üzerinde çok kafanı karıştırma direkt olarak sorularla gaza basmanı öneririm.

TYT 50 civarında. AYT 0-10 arasında. AYT mat başlayacağım bana bir öneriniz var mı?

TYT alanında bazı eksikleriniz var gibi TYT mat netiniz kaç TYT matta ilk 12 konu fonksiyonlar eksik ise AYT matematik başlamanız çok sağlıklı olmaz. Eksikleriniz varsa AYT matematik başlarsanız anlamazsınız ve sürekli başa dönersiniz.

TYT mat zaman ayırmak istemiyorum malum zaman azaldı ama net bir temelim olduğu söylenemez şu an sıfırdan temel oluştursam ne kadar zaman ayırmalıyım peki.

@Cage10
.

TYT mat zaman ayırmak istemiyorum malum zaman azaldı ama net bir temelim olduğu söylenemez şu an sıfırdan temel oluştursam ne kadar zaman ayırmalıyım peki.

Ne kadar çalıştığınıza ve boşluğunuza bağlı diğer derslerde durumunuz ne olduğunu bilmediğim için yorum yapmam zor olur ama net bir temeliniz yoksa ve ekstradan soru bankasıda çözeceğiniz için 1 ayı bulur tabii bu değişkenlik gösterir ve ekstradan TYT matematik bitmez denemelerle ve sorularla sürekli desteklemeniz gerekir nedeni bir sürü soru çeşidi var. Pes etmezseniz başarırsınız iyi çalışmalar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı