Hocam bunu her zaman söylüyorum.Dilde TYT'nin büyük önemini bir kez daha görmüş olduk.
Keşke TYT çalışsaymışsın hocam.@333365 hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Evet haklısınız. TYT çalışsam iyi olurdu da yapacak bir şey yok artık, 1 senemi daha boşa harcamak istemiyorum açıkçası. Zaten mezuna kalsam gelecekte neler olacağı bile belli değil. Bulunduğum şehirde Fırat Üniversitesi var, orayı yazabilirim muhtemelen. Ya da özel üniversitelere girebilirim İstanbul'da falan Yeditepe mesela.Hocam bunu her zaman söylüyorum.
Keşke TYT çalışsaymışsın hocam.
Açtığım zaman etiketlerim. Şimdilik düşünmüyorum açmayı. Sizlere de forum üyelerine yardımcı olma serüveninizde kolay gelsinHocam konu açarsan istersen tartışabiliriz, geçmiş olsun diyorum ve üniversite hayatında da başarılar diliyorum.
Sizce geçen sene 345K'den alan Kocaeli Kimya bölümü bu sene kaçtan alır veya benim girme şansım kaç 381k yaptım.
Kesinlikle. Soru sayısı artmalı 1 net binlerce kişi oynatmamalı.LYS sisteminin geri gelmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.