YKS 2025 için 2. geç başvuru tarihi olacak mı?

Hocam yatırdım deyin 5'ten önce mail attınız değil mi?

Hocam ben bekliyorum işleme alınmış ileri tarihlerde kontrol edin dediler bana.

Daha işleme alınmamış sanırım kayıtta bir şey gözükmüyor.
İşlem olarak önce neler yaptınız hocam? ÖSYM'ye dilekçe mi gönderdiniz yoksa CİMER'e mi yazdınız?

İşlem olarak önce neler yaptınız hocam? ÖSYM'ye dilekçe mi gönderdiniz yoksa CİMER'e mi yazdınız?

Anlatıyorum.

CİMER'e yazdım böyle böyle katılamadım kaçırdım zaten yukarıda yazımda var ardından bana 2 3 hafta sonra aradılar 3 gün içinde şu IBAN'a parayı yatırın ve dekont ve genel dilekçe yi doldurup bize e-posta üzerinden atın dediler bu kadar.

Güncelleme yapmaya geldim başvurum ÖSYM'ye yansımış.

Ekran görüntüsü 2025-04-22 143532.png

Son düzenleme:
Merhaba bende şu an CİMER'e şikayette bulundum akılsız başım kaçırmışım inşallah kabul olur.

Benim de CİMER'den aldığım yazı böyle bir şey olmaz diye olumsuz yanıt aldım ama

Bu numaradandı sanırım ya da siğeri arayıp benlemi yani XX beylemi görüşüyorum evet benim CİMER'e yazdığınız bir dilekçe diyeyim artık var elimizde 2 gün içinde parayı yatırn genel dilekçe yi doldurun ve dekontu ta isim soy isim T.C. ile e-posta atın denildi işleme alalım denildi bende yaptım şu an konuşma içeriğini tam hatırlamıyorum
  • +90 332 236 21 41.

He bir de mesai saatleri içinde atın denildi salı aradılar perşembe mesai bitimine kadar atın dediler.

Benim de CİMER'den aldığım yazı böyle bir şey olmaz diye olumsuz yanıt aldım ama

Bu numaradandı sanırım ya da siğeri arayıp benlemi yani XX beylemi görüşüyorum evet benim CİMER'e yazdığınız bir dilekçe diyeyim artık var elimizde 2 gün içinde parayı yatırn genel dilekçe yi doldurun ve dekontu ta isim soy isim T.C. İle e-posta atın denildi işleme alalım denildi bende yaptım şu an konuşma içeriğini tam hatırlamıyorum
  • +90 332 236 21 41.

He bir de mesai saatleri içinde atın denildi salı aradılar perşembe mesai bitimine kadar atın dediler.

Peki ne zaman oldu bu olay

Peki ne zaman oldu bu olay.

8 Nisanda aramışlar Mart'ın 19'unda CİMER'e yazmışım 27'sinde cevap geliyor.
Yazan içeriği paylaşıyorum

2025 yükseköğretim kurumları sınavına (YKS) ilişkin başvuru işlemleri 06 şubat–03 Mart 2025 tarihleri arasında tamamlanmış olup, 11–13 Mart 2025 tarihleri arasında da geç başvuru alınarak YKS başvuru işlemleri tamamlanmıştır.

Bu nedenle talebinizin karşılanması mümkün değildir.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM başkanlığı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı